Берово

• Креатор на темата Креатор на темата sinook
  • Време на започнување Време на започнување

sinook

Rock 'n' Roll
Член од
26 февруари 2005
Мислења
218
Поени од реакции
2
Bi sakal nekoj da me upati kade da prestojuvam za prifatliva cena vo Berovo na nekolku dena.Znam deka e prekrasno tamu,okolu ezeroto,shumi,cist vozduh,pa ako nekoj ima informacii bi sakal da mi pomogne.Se nadevam deka nema da me izbirisete,prv pat mi e ova so postavuvanje temi.Odnapred blagodaram..

Brat ako sakas hoteli imas (Manastir) skapo mnogu okolu 40 evra nokevajne ama imas do veshtackoto ezero mislam deka e 250 denari nokevajne. ili ako sakas ima kampovi na mesto nareceno ablanica kampovi so bazent 250 - 300 den nokevajne i za kraj vo centarot vo berovo za 300-350 den nokevajne

MAnastir e zakon, najbolji kachamak so rebra pravat u Makedonija, zakon se lugeto. Ustvari cela hrana im e super. Stvarno vo cel berovski region nema podobro kaj da se jade, ova e kako oaza sred pustina. LoL! E sega moze u smojmirovo da jadete u toa kafanata so pevaljki, heheheheh. Koj bil znae. uffff:pos2:

MAnastir e zakon, najbolji kachamak so rebra pravat u Makedonija, zakon se lugeto. Ustvari cela hrana im e super. Stvarno vo cel berovski region nema podobro kaj da se jade, ova e kako oaza sred pustina. LoL! E sega moze u smojmirovo da jadete u toa kafanata so pevaljki, heheheheh. Koj bil znae. uffff:pos2:

Haha tamu u kafanata u Smojmirovo moze i kotek da jadete :pos2:, ako ne ste so nekoj poznat od Berovo.:baeh:

Ako sakate eftin prestoj vo Berovo(250denara od vecer) javete se na 033 470 098 i barajte Gospoga Katerina no javuvajte se porano za da ne se zafateni togas koga ke sakate.Jas bev za Nova Godina tamu i si pominav super i smestaj i se si bese vo red

Ako sakate eftin prestoj vo Berovo(250denara od vecer) javete se na 033 470 098 i barajte Gospoga Katerina no javuvajte se porano za da ne se zafateni togas koga ke sakate.Jas bev za Nova Godina tamu i si pominav super i smestaj i se si bese vo red
А собна услуга има кај госпоѓа Катерина?... хехе... Јас како кутурен момак напишав домаќинско место со убава храна, а не локал шо би го изнајмил кога ми се ебе нешто настрана.
Е да за последново си у право 200х100: ЈАВУВАЈТЕ СЕ ПОРАНО, зашто стварно може да нема место, бизи е бизи ептен! Многу јаки борци паѓаа во Берово своевремено....!

А собна услуга има кај госпоѓа Катерина?... хехе... Јас како кутурен момак напишав домаќинско место со убава храна, а не локал шо би го изнајмил кога ми се ебе нешто настрана.
Е да за последново си у право 200х100: ЈАВУВАЈТЕ СЕ ПОРАНО, зашто стварно може да нема место, бизи е бизи ептен! Многу јаки борци паѓаа во Берово своевремено....!

Sega za sega MANASTIR ti e najubavo za toa sto go baras.No pak ke kazam jadenje ima vednas do tebe i 4orbi i meseno i sicko taka da nema so da preteruvas.Ustvari za jadenje odas ili da se prosetas??

Sega za sega MANASTIR ti e najubavo za toa sto go baras.No pak ke kazam jadenje ima vednas do tebe i 4orbi i meseno i sicko taka da nema so da preteruvas.Ustvari za jadenje odas ili da se prosetas??
А бе сега...... јас одев да купам компири, има најубави во цела македонија ако не и пошироко, си ги пробала?

E ne ne sum gi probala...taman rabota ,u berovo da odis kompir da ne probas apsurdno e.poslednite tri godini izgnijah tam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom