Aпликации за уредување на контакти

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.431
Поени од реакции
8.638
Дали користите вакви апликации ?
Јас го користам Simpler бидејќи има опција да вадиш за контактите слики од Фејсбук и ги додава на контакт листата на мобилниот. Исто приметувам дека препознава и некој броеви па еднаш кога ми се јавија од банка а го немам бројот запишано го препозна од која банка е.

Sync.ME - истата функционалност

Оваа изгледа е интересна ама ја немам пробано
Truecaller - Caller ID & Block

Sync.ME - истата функционалност
Ова е стварно добро, ја пробав ама некој контакти со Фејсбук не сакаат да се поврзат. Не знам што е проблемот.

Али сепак подобра е од Simpler.

Ова е стварно добро, ја пробав ама некој контакти со Фејсбук не сакаат да се поврзат. Не знам што е проблемот.

Јас сум немал проблем досега... кој било контакт од телефонот можеш да го поврзиш со било кој контакт од фејсбук. Заради оваа апликација сите контакти ми се запишани со име и презиме и самата апликација ми ги match-ова, кај што не може точно да утврди секогаш ми дава suggestions кај што можеш да избериш контакт од понудените или кој било од фејсбук пријателите.

Можеш рачно да ги поврзеш, некогаш не ги познава ако ти се различно пишани во тел и на фб, или кирилица/латиница некогаш знае да забушава.

Можеш рачно да ги поврзеш, некогаш не ги познава ако ти се различно пишани во тел и на фб, или кирилица/латиница некогаш знае да забушава.
Епа рачно пробав не сака да го најде контактот. Пишан ми е со име и презиме.

Да не треба Pro верзија платена за да ги отклучи сите Фејсбук профили ?

Ако знае некој од кај да симнам целосна Pro верзија пиратски нека прати линк.

Последно уредено:
Епа рачно пробав не сака да го најде контактот. Пишан ми е со име и презиме.

Да не треба Pro верзија платена за да ги отклучи сите Фејсбук профили ?

Ако знае некој од кај да симнам целосна Pro верзија пиратски нека прати линк.

Не ти треба про.
Во Sync.ME оди во контакти, одбери на кој контакт сакаш да му додадеш фејсбук, кога ќе се отвори тој контакт стисни на фејсбук иконата и ќе ти даде се од фејсбук контакти дури и friends of friends ке ти ги излиста.

Не ти треба про.
Во Sync.ME оди во контакти, одбери на кој контакт сакаш да му додадеш фејсбук, кога ќе се отвори тој контакт стисни на фејсбук иконата и ќе ти даде се од фејсбук контакти дури и friends of friends ке ти ги излиста.
Да ама некој Фејсбук пријатели не ми ги вади.

Исто не ми ги вади сите Фејсбук контакти.

Ај пишете некоја друга иста апликација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom