Fantasy Uefa Champions League 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе заврши прв во Кајгана лигата?

• Вкупно гласачи
    3
  • Гласањето е завршено на .
Лига Европа ќе има бе?
Интересна ќе е, а и неофицијалната ја нема веќе :(

Влегов и ја, убоо е што има апликација на андроид :icon_mrgr:

Слабо заинтересираност, само 10 души во лигата. Инаку еве и предиктор http://uclpredictor.uefa.com/ кој сака да игра. Кодот за Кајгана лигата е: 621e892c

@redmountain ќе игра Роналдо

Последно уредено:
Само мене така ми се чини, или овде (за разлика од ПЛ фантази) цениве се пониски и можеш да склопиш добро тимче за 100те милиони? :D

Untitled.png

На оваа фантази може да ги смениш играчите што ќе настапуваат утре со овие што ги имам одбрано што треба да настапат денес ?

На оваа фантази може да ги смениш играчите што ќе настапуваат утре со овие што ги имам одбрано што треба да настапат денес ?

Можеш, затоа гледајте тие шо ги имате во тим играчи од денеска да ви бидат во стартни 11. Некој ако слабо поени ви донел од денешните, а имате на клупа играч шо игра утре тогаш сменето го утре.

Можеш, затоа гледајте тие шо ги имате во тим играчи од денеска да ви бидат во стартни 11. Некој ако слабо поени ви донел од денешните, а имате на клупа играч шо игра утре тогаш сменето го утре.
jaa7pj5.jpg

Абе да му ебем баксузот...
Мората не играше вчера, Асенсио не играше, Сане не играше, Данило не играше... поубоо не можеше да ми почне, замените евтини нормално и они не игра.... поени убиство :icon_mrgr:

60 поени на крај. Ок, секако ќе ја баталам играва кај и да е според искуствово мое претходните сезони..али нат бед :D[DOUBLEPOST=1505343643][/DOUBLEPOST]ААА ИСТО ПОЕНИ КОЛКУ ДАНИ ФАК ЈЕА ОВА Е МАЛ ЧЕКОР ЗА МЕНЕ НО ГОЛЕМ ЗА ФАНТАЗИ ЧОВЕШТВОТО!

Благодарност до сите кои гласаа за мене. Ветувам дека ќе ја оправдам вашата доверба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom