On-line dating

• Креатор на темата Креатор на темата *Rockstar Elite
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 февруари 2007
Мислења
6
Поени од реакции
0
Веб-сајт
www.myspace.com
Дали ви се има случено да искочите со некоја личност што сте ја запознале преку интернет (MSN, hi5, Myspace..)? Секако, има форум собиранки, но дали сте имале онаков, класичен состанок со некого?
Јас да и се искочи најдобро, иако знам многу луѓе кои се договориле и или измамиле или ги измамиле.....:angry2:

Ако форумските познанства и собиранки не се “важат„-тогаш не, не сум имала on-line date.

Sekogas bev skeptik za tie stvari ali otkako mi se desi preubavo prijatelstvo veke ne sum.

Blagodarenie na ovie messingeri i forumi i neznam sto zapoznav mnogu luge koi se stvarno srcinja i sekogas koga nesto mi bilo potrebno uvek mi pomagale.Moite mislenja za niv i po zapoznavanjeto vo zivo ne se smeni, isti bea kako sto ocekuvav...Ne sum izmamila nikoj dosega, ako sakam ke se vidam ako ne ke i kazam na licnosta ubavo deka nejkam da ja vidam i gotovo

не не сум излегла...но иам полнои пријтели кои се супер и едвај чекам и верувам дека ке бидат исти кога ке се запознаеме...:glupa:

Да,имам запознаено,ама не беше date туку обично запознавање,дека гевгелија мала е,и ајде да се запознаеме,шо само преку мирц и мсн ќе збориме...и така,ништо не се смени од кога тоа бидна,само се поздравуваме и зборуваме кога ќе се сретнеме,нормално и на мсн сеуште збориме...и то,нема ништо лошо тука
bk.gif

Не баш ДЕЈТ,ама имам излезено со некои луѓе откако сум сврзал по некој збор на мсн!Не сум згрешил досега....

Да сум излегла со луѓе од мсн,ирц али на строго на другарска база,чисто колку и во живо да испиеме едно кафенце,пиво!:toe:

Не ми се случило тоа до сега... меѓутоа не значи дека во иднина нема да се случи...

Па...пред многу години така си фатив женска...на mIRC...
Наваму сите ...во „живо” :)

Se iam zapoznaeno so puno luge taka.. Ali ne date.. NEgo friends.. Ke si ja zeam najboljata drugarka.. I ideme na caffe so IRCa4i :D

класичен "састанак" не. а за пријателско запознавање да (од форумов луге):helou:

imalo...druzbi i nadvor od msn forumi :) prijatelski poznanstva razmenuvanje muabeti iskustva ednostavno druzba i samo druzba:vozbud:

Првиот состанок не беше љубовен,туку за чисто да се запознаеме во живо.И испадна дека се заљубив во типот и ден денес да сме заедно.:)

Инаку не би договорила „љубовен” состанок со некој што не го знам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom