Iphone 6 t-mobile mk unlock

• Креатор на темата Креатор на темата sarplaninec
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 октомври 2007
Мислења
21
Поени од реакции
8
Здраво, некој да предложи варијанти за неверлок на ајфон 6 од мк телеком ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Почекај да ти заврши договорот кој го имаш склучено кога си го земал телефонот, потоа можеш да појдеш во Т-Мобиле и да побараш да го отклучат.

МОРА да поминат 2 години од договорот, дотогаш со р-сим 10+ може

Мене веќе две години ми е истечен стариот договор, еве и нов земав лани во Мај месец и ВИП пак не сакаше да ми го откодира телефонот. Неколку пати се обидов во контакт центарот да им кажам дека противзаконски е уред што е во моја сопственост и за кој договорот е истечен да неможам да го користам на кој сакам оператор ама џабе, не се замараат. Затоа сервис или барејте си го чарето сами, не чекајте од Македонските оператори да ви излезат во пресрет многу за овие работи.

Dali nekoj znaj iphone 6s sho go davat kako nagrada od vip e zaklucen ili neverlock?

Мене веќе две години ми е истечен стариот договор, еве и нов земав лани во Мај месец и ВИП пак не сакаше да ми го откодира телефонот. Неколку пати се обидов во контакт центарот да им кажам дека противзаконски е уред што е во моја сопственост и за кој договорот е истечен да неможам да го користам на кој сакам оператор ама џабе, не се замараат. Затоа сервис или барејте си го чарето сами, не чекајте од Македонските оператори да ви излезат во пресрет многу за овие работи.

AEK
Рокни им тужба ако мојш да одиш до крај, маме им ебем лоповско

Jas sum imal slucaj so eden huawei od pred nekolku godini so izminat dogovor, od T-mobile preku e-mail mi go dekodiraa za nekolku dena bez problem.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom