Развивање на филм во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата randd
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 мај 2016
Мислења
1
Поени од реакции
0
Дали некој можеби знае каде во Скопје може да се најде фото студио кое сеуште развива филм?:)

Дали некој можеби знае каде во Скопје може да се најде фото студио кое сеуште развива филм?:)
Провери во фотостудијава кај БитПазар. Има неколку чинам.

ГТЦ имаше едно после влезот на Сотавиа кај ТНТ маркет, ама изгледа сум ја згрешил годината јас.

Дигитал Фото Студио 5 кај Кјуби Македонија
Дигитал Фото Јасмина Лептокарија

Хемикалиите за развивање ми се потрошени, а имам 2 филма за итно што треба да ги развијам. Само да не биде Фото Јасмина, не сум задоволен од нив. Дали знаете кој развиваат побрзо и од кој сте задоволни?

Хемикалиите за развивање ми се потрошени, а имам 2 филма за итно што треба да ги развијам. Само да не биде Фото Јасмина, не сум задоволен од нив. Дали знаете кој развиваат побрзо и од кој сте задоволни?

Ја пред 3-4 години развивав во едно студио напроти Музеј на град Скопје. Супер работеше човекот. И само таму знаев дека продаваат и филм. Сега незнам дали работи ..

Ја пред 3-4 години развивав во едно студио напроти Музеј на град Скопје. Супер работеше човекот. И само таму знаев дека продаваат и филм. Сега незнам дали работи ..
Тоа е Колор1000, не развиваат филмови, само скенираат. :toe:

Едно време у Скопјанка, во Острово, имаше фото-студио кое развваше филмови. Исто и во ГТЦ (али тие мислам дека веќе ги нема).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom