Фан клуб: Лестер Сити

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Фала им на фановите на едно мало тимче од средината на табелата што ги подреа своите потпросечни игрчаи за да ни помогнат денеска.

ФАЛА! НИКОГАШ НЕМА ДА ВИ ГО ЗАБОРАВИМЕ ОВА!

МНОГУ ВИ ФАЛА!

ГО ДОБИВМЕ ТИТУЛАТААААААААА
Освен тоа што ми фаќа око овај Азар (мислам се викаше), треба и да го наградиме т.е. да го купиме во нашиот тим. Нема смисла таков играч да се бори за опстанок и да игра за таков mid-table team, заслушува ЛШ да игра :D

“Italian school of organisation conquered the Premier League! Bravo Claudio Ranieri and compliments to Leicester,” wrote Juventus Coach Max Allegri on Twitter.

“We’ll see you in the Champions League!”

Bianconeri defender Leonardo Bonucci added: “This is football. Congratulations Leicester. Impossible is nothing. The dream can become reality. Compliments Mr Ranieri. Italians do it better.”

Arrigo Sacchi was watching on Italian television and noted “Ranieri’s victory is also a victory for Italy. He’s a great professional.”

Leicester were 5,000-1 to win the Premier League at the start of the season.

“Happy for Mr Ranieri and for those who love sport: Legendary Leicester City Champions, an unforgettable achievement in Premier. Compliments!” wrote Alessandro Del Piero.

Освен тоа што ми фаќа око овај Азар (мислам се викаше), треба и да го наградиме т.е. да го купиме во нашиот тим. Нема смисла таков играч да се бори за опстанок и да игра за таков mid-table team, заслушува ЛШ да игра :D
Ја ниеден не би зел од вакви очајни екипи. Сите овие што се под нас не ги бива.

Едино можда некој ефтин да зееме, некој шо знам..некој од португалија некое си циганче Роналдо што мисли дека е или шо знам некое џуџенце од Аргентина...вака остали играчи под ниво ни се :D

Него леле колку сакам у моментов да сум у Лестер да ја осетам атмосферава.

Сериозно секоја чест на СИТЕ ПОВРЗАНИ СО РЕЗУЛТАТОВ! И играчи и све! И фановите што беа со тимов и во втора и во десетта лига...и тие што доживеаа срцекршење против Ѕола пред 2 години.

Алал! Заслуживте!

Честитки на ванабе фановите на Лечестер

Ете честитка и од Свонси. Мора да се спомене Дајер.
Еден од најбитните играчи на Лестер, кој и покрај тоа што ниеднаш не беше во стартната постава со гол и асистенција им донесе важни 4 поени на Лестер. Какво играчиште им позајмивме![DOUBLEPOST=1462225573][/DOUBLEPOST]Абе ни крив ни должен стана шампион човекот :ROFLMAO:

Лечестер Ситистер Шампионистер, уште од новембар месец јадам гомна дека ке бидат шампиона, никој не веруваше
:ojeaa::oleee::tvg:

Честитќи сосема заслужено..Интересен момент кога славеа во куќата на Варди сигурно се е сокршено .... Секоја чест.

Renzi: ‘Ranieri should be honoured’
Prime Minister Matteo Renzi says “great Italian” Claudio Ranieri deserves an honour.

Муе гајле на Раниери, можи години беше само 2, ама сега во една година се позитивно му се дешава.

Гледајте што му направи на камерманот. :pos:

13174158_876359582493136_6827031173979059276_n.jpg

Како што знаеме ние да кажеме река од народ, само штета што немат порта која би го преставувала овој успех во иднина.

Како што знаеме ние да кажеме река од народ, само штета што немат порта која би го преставувала овој успех во иднина.

Ќе направат споменик на Раниери не се грижи :D

Најверојатно Слимани од Спортинг ќе бидне новото засилување на Раниери, откако во Спортинг пристигна Бас Дост...моментално Спортинг бара 40милиони евра за Слимани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom