HTC one

• Креатор на темата Креатор на темата streetbond
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 септември 2014
Мислења
5
Поени од реакции
1
Веб-сајт
plus.google.com
Здраво. Би сакал овде да дискутираме за овој телефон.Кои се вашите искуства? Јас имам неколку проблеми, најпрво убеден сум дека надворешните звучници се слаби со слаб звук а на јутјуб велат дека овој телефон има многу добри звучници и на тие клипови навистина делува дека е така но кај мене се обични. Исклучен ми е битс аудио па не знам дали да го носам во тој овластениот партнер на вип и второ батеријата слабо држи некако. Ваши предлози за ова или општо трикови за HTC One?

Последно уредено:
Колку го зеде, на каква претплата. И здраво, гледам нов си овде :D

One има одлични звучници, и слаба батерија. Добар дисплеј, добра изработка, солидни перформанси, и пред се чист софтвер, нема многу непотребн софтвер.

Здраво. Би сакал овде да дискутираме за овој телефон.Кои се вашите искуства? Јас имам неколку проблеми, најпрво убеден сум дека надворешните звучници се слаби со слаб звук а на јутјуб велат дека овој телефон има многу добри звучници и на тие клипови навистина делува дека е така но кај мене се обични. Исклучен ми е битс аудио па не знам дали да го носам во тој овластениот партнер на вип и второ батеријата слабо држи некако. Ваши предлози за ова или општо трикови за HTC One?
Beats audio се вклучува автоматски кога ќе приклучиш слушалки,во ресивер,цд плеер(ако има излез),лаптоп....
Звукот се зголемува на копчињата од десно а ако звони слабо симни си некој ринг тон со голема звучност

Не знам дали си циничен или не ако си нема потреба, нормално дека тие работи ги направив. Значи не е јак звукот кога ќе пуштам радио или песна преку нив а преку слушалки супер е.

Не знам дали си циничен или не ако си нема потреба, нормално дека тие работи ги направив. Значи не е јак звукот кога ќе пуштам радио или песна преку нив а преку слушалки супер е.
Не сум циничен туку ти кажувам што да пробаш бидејќи 7-8 години по ред користам само хтц

Икај мене за разлика од слушалиците е слаб звукот на звучникот.
Исто така зависи и од квалитетот на песната

Кај мене не се слаби звучниците... од тоа шо гледам на јутуб одприлика исто е и кај мене...
Воглавно сум задоволен од телефонот, ама во последно време некако бавен ми е, али тоа ваљда дека го полнам со глупости...барем не ми снемува рам за некои апликации.. никогаш не сум го 'напнал' повеќе од 1.4 искористеност.

Го имам М7 веќе една година и сум презадоволен, мислам кој друг телефон ќе го преживее ова?

10649862_10204287798137130_9220549171136910319_n.jpg
10620785_10204287798177131_2573048196890874171_n.jpg

Ми падна од џеб додека возев мотор, и „малку“ го згази кола :)

Работи се на него, проблем е само што стаклото е заедно со тачот па кошта многу да се среди...

Fantasticen telefon nema sto,samo me nervira sto baterijata ne e naj naj.vcera legnav so 78% baterija i isklucen ekran a sabajlevo bese 61%.vidov vo battery usage najgore stoi google services ocigledno toa vleche.nekoj predlog sto da pravam?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom