Сегга се виде колку фали Рибери,немаше кој да ја разбие средината со пробиви.Валбуена е добар али нема искуство во големи натпревари му фалеше храброст.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сум за Мексико како прва опција, Франција како втора.
Двата тима немаат допирна точка, ти навиваш за Бразил и Аргентина, исто како да навиваш за Реал и Барса, Милан и Јуве, Манчестер и Ливерпул во исто време.
Уште колку време ќе ти треба за да сфатиш зошто те шупчи Џонтра?![]()
Оф мори мајко...
Глупо е да навиваш за два лути ривали, ако навиваш за една екипа, нормално е во најмала рака да не го сакаш нивниот најлут ривал. Особено што станува зборови за два од најаките клубови.
Дечко репрезентациите на страна, ти навиваш за Интер и Барса што не ти е јасно?Мој избор е за кого навивам , а кој се шупчел му покажав . Е тоа е двоен стандард , ти можеш да навиваш за Ла Коруња и Јувентус , Коста Рика , Франција итн а некој што навива за Бразил и Аргентина не може . Ако навиваш за Србија и Хрватска тогаш истата паралела ќе ја правиш ?
Некогаш Ла Коруња беше шампион на Шпанија не е во втора лига цела вечност , но ти во пелени беше.Дечко репрезентациите на страна, ти навиваш за Интер и Барса што не ти е јасно?
Друго е да навијаш за Јувентус и Депортиво а друго е повторувам ИНТЕР И БАРСА.
Бог да чува неразбран човек. На крај краева па ме заболе куроф за кој навијаш. Сигурно имаш 8 години.
... или дека Шкодран е чисто германско име.Незнаев дека Турци се родени Ариевци.
Шкодран е чист Германец со потекло од Гостивар, а со татко и мајка Албанци. Прашај кој сакаш.... или дека Шкодран е чисто германско име.
Или дека Мирослав е Германско име, Боатенг германско презиме и пар уште неколку работи.Незнаев дека Турци се родени Ариевци.