iPhone 6

• Креатор на темата Креатор на темата Petarcr7
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би ви се допаѓал новиот iPhone 6 доколку би го имал овој дизајн?

• Да

Гласови: 22 45,8%
  • Не

Гласови: 26 54,2%

• Вкупно гласачи
    48
Поентата ми беше Ајфонот е статусен симбол и оние што го купуваат не им се приоритет перформансите туку изгледот(и секако сите привилегии кои доаѓаат со поседувањето на тој телефон)

А тоа што мојот 4с e ПОБРЗ во секојдневно користење од С3 што правиме?
--- надополнето: 12 мај 2013 во 17:25 ---
На 3 месеци вадат нов модел? :facepalm:

На ЕДНА година Епл вадат модели

4.5 ќе зголемат екранот а :ROFLMAO: на Самсунг се смееја правеле цигли не ги собирало во џебот.

Де бе, македончињава уште не го фатија 5-ката настаро да му се порадуваат малце, и 6-ка ли ќе испаѓа..

Дечки, прочита ли некој од вас дека станува збор за концепт од фан?

За тоа се согласувам хардверски новиот Ајфон ќе биде како Галакси С4(ми се чини така беше името) или за нијанса подобар.
Поентата ми беше Ајфонот е статусен симбол и оние што го купуваат не им се приоритет перформансите туку изгледот(и секако сите привилегии кои доаѓаат со поседувањето на тој телефон)
Не само хардверски туку ќе го има и најдобриод дизајн, плус перформансите се тие,како што е напишано така е вистина е пр. ајфон 5 си има Dual-Core 1.2GHz точно е толку е,ете за пример од андроидите ќе го земам лг оптимус 5,пишуе дека има 800мхз а побавен е од ајфон 3г a ajфон 3г има 412 MHz..........
--- надополнето: 12 мај 2013 во 18:42 ---
4.5 ќе зголемат екранот а :ROFLMAO: на Самсунг се смееја правеле цигли не ги собирало во џебот.
Samsung ќе почне таблетите да ги вика смартфони :))))

За тоа се согласувам хардверски новиот Ајфон ќе биде како Галакси С4(ми се чини така беше името) или за нијанса подобар.
Не, да беше така тогаш ајфон 5 требаше да има 1.5 гхц, за среќа на епл ајфоните имаат фан база која им дозволува да бидат ебени во гз од својата компанија, даваат 100-200евра повеќе за послаб телефон,али затоа имаат па некој други привилегии..

А тоа што мојот 4с e ПОБРЗ во секојдневно користење од С3 што правиме?
--- надополнето: 12 мај 2013 во 17:25 ---

На ЕДНА година Епл вадат модели
Кај виде дека спомнав дека производите на Епл се лоши.
Епл прават високо квалитетни производи тоа е факт јас ти зборев за причината поради која луѓето го купуваат телефонот кој отприлика има исти или за нијанса незначајна разлика во перформанси, а во цената е 100 до 200$ повеќе.

Пак ќе кажам не спорам дека ајфонот е world class телефон ама дека 95% од корисниците го купуваат телефонот за перформансите не е за смеење туку за плачење(зошто се купува ајфон сите знаеме 5% заради перформанси 5% заради дизајн 90% заради добар маркетинг)

Уште не е излезен а нема ни да излезе во наредни па 2 години сигурно.
Ќе видиме каков ќе биде па ќе оценуваме тогаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom