Машини за сушење алишта

• Креатор на темата Креатор на темата Vanlok
  • Време на започнување Време на започнување
Jas imam beko susara i peralna i sum prezadovolen, a za toa deka se eftino gubre mislam deka si totalno greska.
Ja купив оваа од 19 000 на попуст во нептун на 13 000 Беко па натака ќе земам поскапа

Attachments

• Screenshot_20230615-150908_Messenger.jpg
    Screenshot_20230615-150908_Messenger.jpg
    326,4 KB · Прегледи: 25
Перална, знам дека постот е за машини за сушење, ама ние разговаравме со nik1 за марката Бекои ете го послушав макар мене ми треба далеку повеќе опции на машината ама оваа ми е привремено

Attachments

• received_221515327413180.jpeg
    received_221515327413180.jpeg
    286,3 KB · Прегледи: 20
Дечки здраво.

Моментално машинава за сушење на Беко е на попуст за 30.000 па да прашам некој што се разбира дали вреди за парите?
И бидејќи има сензор за сушење ако на дисплејот покажува 3ч сушење дали ако ги исуши и порано ќе заврши порано?

Jas od Beko imam shporet I frizider I ne sum zadovolna. Vo friziderot I na minimum staven termostatot mi zamrznuva zelenchukot I ovoshjeto vo odredeni polici.A zelezoto na shporetot okolu ringlite pochna da rgosuva.Ne se postari od 3-4 godini.
Moze mene taka mi se pogodilo neznam.

Jas od Beko imam shporet I frizider I ne sum zadovolna. Vo friziderot I na minimum staven termostatot mi zamrznuva zelenchukot I ovoshjeto vo odredeni polici.A zelezoto na shporetot okolu ringlite pochna da rgosuva.Ne se postari od 3-4 godini.
Moze mene taka mi se pogodilo neznam.

Porano ( pred 10-tina godini ) Beko bea ekstra sega poslednive godini padnat e kvalitetot na Beko ne e kako sto bese

Beko do kaj 2015, bese ok turski proizvod, otkako pocna da plajka skapi reklami i sponzor na Xx lokacii, skratija na kvalitet...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom