Омилени апликации за iOS

• Креатор на темата Креатор на темата Martyr
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
28 јануари 2007
Мислења
511
Поени од реакции
228
Бидејќи нема тема за иос апликации, а истите многу се користени би било добро да си подпомогнеме малку едни на други со предложување на добри апликации коишто може да се симнат од аппсторе или аппкејк.
Од мене-игри: football manager 2013, need for speed, subway surf..
Останати корисни апликации:justin tv(за гледање утакмици у живо),bria(за кодирани телефонски разговори),imediashare(за контролирање на тв преку иос),xpensetracker(да водите евиденција кај ви одат парите),sound hound(за препознавање песни).
Од познативе: imdb, instagram, facebook, livescore, zlatna kniga, macedonian radio,tapatalk,ebay, youtube, trupadvisor.
Исто така има и македонски апликации како златна книга, автобуски линии, повикај такси, зоолошка, речник и сл.

За препознавање што ја спомна ја мислам дека Shazam е подобра, инаку app gratis, 24SMS(бесплатни пораки кога има WIFI или 3G), Viber...

Кажете некоја апликација или игра што било нешто интересно....

Instagram, 9gag, WhatsApp, Tapatalk, Google, Chrome...
Livestream , Ustream (за утакмици во живо)
Livescore (фудбалски резултати)
Imdb (за филмови)
MaxTV, Sitel, Zlatna kniga, AMSM, Ohridsko leto...
Игри: Temple Run 2, Dumb ways, Ninja Run, Unblock me, True or false...

First touch soccer 2014 e igrata poradi koja ke ja polnite baterijata 2 pati dnevno :)

За препознавање што ја спомна ја мислам дека Shazam е подобра, инаку app gratis, 24SMS(бесплатни пораки кога има WIFI или 3G), Viber...
Интерсна апликација, да не знае некој уште вакви?

Инаку, пробајте ја Vhoto. Како апликација на за камера е само што наместо да слика снима, па од клипчето вади слики. Подобро отколку да седиш без да мрдаш, можеш да си правиш фаци, се глупираш како сакаш....

И cloudmagic. Омилена апликација за email ми е.

Последно уредено:
GoPro, Chrome Remote Desktop, Google Maps, Cineplexx, Max Tv, Nlb mklik, Pages, Nubers, Keynote, iMovie, BB Racing :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom