Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и мене ме интересира за Win.Phone8 пошо планирам наредниот телефон со таква платформа да си купам ама проблемот е што не знам какви се впечатоци и можности како кај андроиди и иОС и ајде ќе чекам некои да споделат искуства ?![]()
Моментално на што си корисник, ајфон или андроид? Што те интересира поточно за да ти кажам подетално. Сега е доцна ама утре ќе ја пополнам темава како што треба па ќе ти биде појасно
Dali e baven
Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2
Dali e baven
Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2
сега моментално користам андроид ХТЦ ДХД и имам ајпад 3 значи iOS е,а сега си мислам каков е Винд.Фон 8 само знам дека е доста брз и толкуМоментално на што си корисник, ајфон или андроид? Што те интересира поточно за да ти кажам подетално. Сега е доцна ама утре ќе ја пополнам темава како што треба па ќе ти биде појасно
сега моментално користам андроид ХТЦ ДХД и имам ајпад 3 значи iOS е,а сега си мислам каков е Винд.Фон 8 само знам дека е доста брз и толку![]()
сега моментално користам андроид ХТЦ ДХД и имам ајпад 3 значи iOS е,а сега си мислам каков е Винд.Фон 8 само знам дека е доста брз и толку![]()
и мене ме интересира за Win.Phone8 пошо планирам наредниот телефон со таква платформа да си купам ама проблемот е што не знам какви се впечатоци и можности како кај андроиди и иОС и ајде ќе чекам некои да споделат искуства ?![]()
Земав за девојка ми HTC 8S со Windows Phone 8 ... работи перфект иако не е некоја висока класа, туку е во класа на Desire X да не речам ист само што тој е на андроид
работи брзо без лагирања и слично, е сега маркетот нема милиони тони апп како iOS и Андроид ама оние Must have ги има и повеќе, треба да поработат на поголем број апликации
Замерки немам за оперативниот, можеби и јас понатака ќе пробам да користам некој месец телефон со WP8![]()
Samo nezz kako moze da se stavi mp3ka na ringtoneОдличен избор, штета што народот нема доволно храброст да го проба windows phone 8. Кога ќе го пробаш сваќаш дека е одличен за смарт телефон