Кунилингус

• Креатор на темата Креатор на темата Dolphin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Како го правите тоа?
Како ви го прават?
Колку пати ви свршуваат/свршувате при тоа?

Колку интезивно?

Техники?

И слично...

Ај искажете се, и ќе улетам јас како и обично после 2-30 мислења...

Dolphin напиша:
Како го правите тоа?
Како ви го прават?

Колку интезивно?

Техники?

И слично...

Ај искажете се, и ќе улетам јас како и обично после 2-30 мислења...

Делфинчо, а да подпреведеше онака на нашки ти ова? А?:kafe: Вака доктурски многу лошо звучи Бе :ija: .Којзнае што си замислуваат што ли ќе беше ова чудо што некој треба да го прави:)

Моја грешка... Се работи за лижење на вагината и на клиторисот.. па повелете, искажете се.

Го правам и тоа зависи од расположение не секогаш, а дали ми го прават и тоа зависи од расположение (не мое). Техники немам него едноставно лижеш, се лигавиш, вртиш со јазикот, си играш, не за џабе имам толкав јазик. :)

Делфинчо, најде нова книга па отвораш теми, муахахахахахаха!!!!!

Нејсе, ја лижкам, дур не се исцедат сите нејзини сковои од телото од свршување.

Ako e jazikot dobar tehnikite se vo vtor plan,pa uste ako znae da gricka so zabite....obavezno "jade kjutek" po glava.

Мистичен напиша:
Ja ќе ви дадам хинт - се работи за нешто oрално :)

ммммммм.....nice hint :wink:

Овде Би требало маЖите да се изјаснуваат,пошо јас не се разбирам У техники...ама се разбира, сакам да бидам од другата страна на техничарот.:vozbud:
И нешто У поверење: Ретки се техничарите кои можат да ја доведат жената до „крај„ со ваквите „техники„....жените се одлични глумици и само да не биде повредено нечие его, знаат да го направат маЖот „најголем техничар„:zlo:

sagaqua напиша:
И нешто У поверење: Ретки се техничарите кои можат да ја доведат жената до „крај„ со ваквите „техники„....жените се одлични глумици и само да не биде повредено нечие его, знаат да го направат маЖот „најголем техничар„:zlo:
:oftopic: И што од сето тоа? Кај е задоволството да му ставиш на мисла на некој дека е добар техничар, а всушност да му се подбиваш за тоа дека не успеал да те доведе до врвот?
Што знам, малку без врска е ова, нема потреба да доведеш некој до ситуација да мисли дека успеал да те задоволи, а да не е така. Баш ќе му дадам до знаење дека не успеал да ме доведе до кулминација.
Како што ќе рече еден форумџија, не бил вистинскиот ако е „вештачки техничар“.

Во врска со темата.
Dolphin напиша:
Како ви го прават?
Со јазик, со усни. Шмукање, лижење, „грицкање“.
Dolphin напиша:
Зависи.

Dolphin напиша:
Колку интезивно?
Уххх

FortunE напиша:
:oftopic: И што од сето тоа? Кај е задоволството да му ставиш на мисла на некој дека е добар техничар, а всушност да му се подбиваш за тоа дека не успеал да те доведе до врвот?
Што знам, малку без врска е ова, нема потреба да доведеш некој до ситуација да мисли дека успеал да те задоволи, а да не е така. Баш ќе му дадам до знаење дека не успеал да ме доведе до кулминација.
Како што ќе рече еден форумџија, не бил вистинскиот ако е „вештачки техничар“.
Тоа е обично ако жената неможе да сврши па се преправа пред мужјакот дека свршува. :)

vardarce напиша:
Тоа е обично ако жената неможе да сврши па се преправа пред мужјакот дека свршува. :)

Знаеме кога е тоа, нели има и кажано Форчн, само муабетот и беше што корист од тоа? Ќе му го крене егото до небо, за да продолжи да мисли типот дека е добар, а нема врска? Глупост ... ако не си искрен во такви моменти губите и двајцата (а повеќе девојката ако глуми) и лошо е тоа.
А во врска со темата што да одговорам ... да издадам техники за да ужива и друг во нив, да кажам бројка па да се натпреваруваме меѓусебно или да опишам како реагирам, за да ми кажете дали е океј?:nenene: :bip:

Не во никој случај нема шанси

Дивајн напиша:
А во врска со темата што да одговорам ... да издадам техники за да ужива и друг во нив, :nenene: :bip:

Зашто да не? Што има лошо во тоа и други да уживаат? Ќе го намали тоа твоето уживање? НЕ!

Јас ќе почнам со едно... Не мора девојката да е заљубена во тебе, за да се изгуби при орален секс, ако си добар... Само работата е што после тоа, веќе е на многу добар пат да биде јако заљубена...:motor:

PuMbA напиша:
Не во никој случај нема шанси

Ти бе колку години си па шо нема шанси? Шо не сакаш да ти го лижат па и да лижеш за да ја задоволиш партнерката.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom