Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dolphin напиша:Како го правите тоа?
Како ви го прават?
Колку пати ви свршуваат/свршувате при тоа?
Колку интезивно?
Техники?
И слично...
Ај искажете се, и ќе улетам јас како и обично после 2-30 мислења...
Мистичен напиша:Ja ќе ви дадам хинт - се работи за нешто oрално![]()
sagaqua напиша:И нешто У поверење: Ретки се техничарите кои можат да ја доведат жената до „крај„ со ваквите „техники„....жените се одлични глумици и само да не биде повредено нечие его, знаат да го направат маЖот „најголем техничар„:zlo:
Со јазик, со усни. Шмукање, лижење, „грицкање“.Dolphin напиша:Како ви го прават?
Зависи.Dolphin напиша:Колку пати ви свршуваат/свршувате при тоа?
УхххDolphin напиша:Колку интезивно?
Тоа е обично ако жената неможе да сврши па се преправа пред мужјакот дека свршува.FortunE напиша:ftopic: И што од сето тоа? Кај е задоволството да му ставиш на мисла на некој дека е добар техничар, а всушност да му се подбиваш за тоа дека не успеал да те доведе до врвот?
Што знам, малку без врска е ова, нема потреба да доведеш некој до ситуација да мисли дека успеал да те задоволи, а да не е така. Баш ќе му дадам до знаење дека не успеал да ме доведе до кулминација.
Како што ќе рече еден форумџија, не бил вистинскиот ако е „вештачки техничар“.
vardarce напиша:Тоа е обично ако жената неможе да сврши па се преправа пред мужјакот дека свршува.![]()
Дивајн напиша:А во врска со темата што да одговорам ... да издадам техники за да ужива и друг во нив, :nenene: :bip:
PuMbA напиша:Не во никој случај нема шанси