Mars One - Пат во еден правец

• Креатор на темата Креатор на темата Oleg Ribarcuk
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би отишле на Марс во еден правец ?

• Вкупно гласачи
    43
  • Гласањето е завршено на .
Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Приватна групација пробува да организира пат во еден правец до марс али всушност би било реалити шоу.Целиот проект би бил финансиран од самото шоу и на секој две години би доаѓале нови доселеници.Погледајте го видеото за да ви се разјасни како би функционирало.

Кој би бил вашиот избор ?​

Па види. На страна и реалити шоу и се друго. Таму ќе се иде у парови што значи
гарантирано ќе си клецнеш. ;)
Плус претежно ќе се седи внатре, па нема да ти досаѓа за шетање ова она.
Нема кај мајка и на гости......
Милина.

Ако ме опнат на доживотна робија ондак одам :)

Каде може да се пријавам?

Mars или Barsoom, за оние кои што го имаат гледано John Carter ;) .

Не, не би отишол.

Ќе умрам од досада, јас како што неможам да седам затворен во една просторија многу тешко .

Живи глупости.

Јас би одел .... ако го прифатиш ова пофаца од арнолд ќе си и по пат обавезно песнава

Ако на земјата му се заканува опасност од џиновски астероид е тогаш бегам во марс;)
инаку ниедно не гласав оти не е официјална анкета од стандард енд прус:)

Би отишол но да си ја понесам и мојата девојка :love: и да си бркаме романтики :sneaky:

Јас би одел, сепак потребен е доктор. Единствено што ќе ми недостига е интернетот...
Ќе имаш интернет, или бар комуникација со земјата зашто планот е прво да се прати комуникациски сателит зашто нели ќе биде рално шоу и треба да има лајф феед (со каснење од 5-20 минути ради оддалеченоста на планетите) така да може само голем лаг да имаш ако сакаш да играш онлајн :)

Иначе он топик, би отишол тоа ми е и сон и за тоа на некој начин и учам. Додека човештвото не колонизира уште една планета неговиот опстанок не е загарантиран. За жал далеку повеќе средства се одвојуваат на војни и оружја да се убиваме меѓу себе него на истражувања кои би дале бенефиции за целата раса и вселенските програми кои би овозможиле (во не толку блиската иднина) да се колонизираат други планети / месечини

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom