Ски опрема

• Креатор на темата Креатор на темата Warrior09
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
24 ноември 2011
Мислења
10
Поени од реакции
5
Здраво , ме интересира каде поточно можам да купам ски опрема, везови, дански, кондури... имам разбрано дека има некои магацини во Скопје со половна опрема, некој да има искуство , препорака, каде се наоѓа итн...
Може препорака и за нова опрема , па да разгледаме...
Благодарам

ako parite ne se problem vo trgovski., prodavnicata na salomon ., brudzhi., shampion.... a polovna se znae shutka.....a bolje rol ski da kupish., trevava po planinive dushu si dala za rolski.......so sreka:place:

Aha znachi shutka ima polovna oprema, ok ke vidam ke razgledam, jas sum za bord , pa moze da bide poloven, a kondurike gledam da zemam novi, ke vidam.
Za rol ski.... neeee ,ke zavrne, ke zavrne , ako nisto drugo odime na vestacki :)

ako parite ne se problem vo trgovski., prodavnicata na salomon ., brudzhi., shampion.... a polovna se znae shutka.....a bolje rol ski da kupish., trevava po planinive dushu si dala za rolski.......so sreka:place:
Озбилен си за ова дека во Шутка има половни сноуборди или се заебаваш нешо ,ја не сум слушнал за ова

Здраво , ме интересира каде поточно можам да купам ски опрема, везови, дански, кондури... имам разбрано дека има некои магацини во Скопје со половна опрема, некој да има искуство , препорака, каде се наоѓа итн...
Може препорака и за нова опрема , па да разгледаме...
Благодарам

Имаш во Маџари после надвожњакот половни даски/скии и друга опрема. Има еден голем објект во кој се продава се и сешто половно

Да ја живнам темава :)

Имам скии, се друго ми фали... Кондури, панталони, чорапи, ракавици...

Квалитетни, а да не се скапи. Македонскиот синдром де, се разбираме.

Да ја живнам темава :)

Имам скии, се друго ми фали... Кондури, панталони, чорапи, ракавици...

Квалитетни, а да не се скапи. Македонскиот синдром де, се разбираме.
Имам јакна за скијање, мене ми е смалена ќе земам нова, купена е 2012, 2 сезони користена ако си заинтересиран да ти дам поќе инфо.

Последно уредено:
Три пара скии ЕЛАН - евтино

Барам добри скии со везови, кондури и стапчиња, на ново, каде да барам, на ново зборам со прикладни цени? Препорачајте некоја продавница.

Барам добри скии со везови, кондури и стапчиња, на ново, каде да барам, на ново зборам со прикладни цени? Препорачајте некоја продавница.

па на ново од прилика сегде ти се исти цените, а богами нигде не се прикладни хахахха

Некој да ми каже колкава треба да биде даската за човек висок 179 cm!?

Па различо е , зависи за што го користиш бордот, ама претпоставувам рекреативно т.е она обичното бордање на ски стази...не се разбирам многу од бордови ама како што гледав треба да ти е некаде до брадата брордот

Решив да скијам од годинава, разгледував по спортскиве продавници....
Највише око ми фати брендот Фишер, што можете да ми кажете за нив?

Решив да скијам од годинава, разгледував по спортскиве продавници....
Највише око ми фати брендот Фишер, што можете да ми кажете за нив?

Екстра бренд ти е Фишер, стандардно меѓу најдобри 3 брендови се за ски опрема, така да немаш гајле...до душа сеа ти е исто дали ке земеш Фишер, Росињол, Атомик ...разликите се премногу мали

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom