ВАЖНО: Анкетата на ФИБА

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување
M

Mario Gómez

Гостин
http://www.facebook.com/questions/10150445761891271/

Извинете за наслово шо е вака, ама едноставно Литванците пак не поминаа, многу брзо собираат лајкови, мора сите да ја ширете анкетава и да им покажеме на Литванциве кој е најбољи у се.

Знам дека ја има на некоја тема, мора да отворам нова за сите да ја прочитаат.

Ајде, да ја покажеме моќта на Македонската интернет заедница!!

Извини, ама што ќе покажеме преку анкетава уствари? Колку сме јаки на Фејсбук?
Дај назад во реалниот свет, каде всушност и треба да поработиме за да ја добиеме организацијата.

Дај назад во реалниот свет, каде всушност и треба да поработиме за да ја добиеме организацијата.
Сепак е битка која е убаво да се добие, иако е само сајбер и би требало да нема никакво влијание врз одлуката. Не гледам различност на оваа тема и темите за е-републик и нашите хакери каде сите свршуваат на виртуелни дела, и освојување.

Сепак ова е нешто поблизу до реалноста, а и Литванците се исто многу добро организирани. Собраа 1000 лајкови преку некој нивни форум.

Ако сметаш дека темава, не е вредна да постои. Нема да ми смета да ја избришеш.

Точно, ама во секој случај ништо не губиш, а и не вложуваш многу труд..... бај да веј :)

Не бе, таман работа да ми смета темава... Гласајте си, нека се јакне победничкиот и патриотскиот дух :)
Гласав и јас патем, уште пред да се отвори темава.

А може повеќекратно да се гласа, нели ?

Гласав, гледам до сега имаат гласано 7 илјади, машала.

Гласано инаку анкетава е објавена од официјалната страна на фејсбук на ФИБА такашто сигурно сакаат да видат мислење. И имаме многу гласови и поддршка и од останати земји во регионов може да се види низ гласачите.

Вчера гласав.Ама ако е од официјалната ФИБА фејсбук страна сигурно е испитување на мислење, а не како нашите анкети.

10ppzkw.png

За малце ги водиме, а сабајле литванците водеа +1400 гласа.. (y)

Ги водиме, реков да не се потценува моќта на македонската интернет заедница.

Ебати троловите што сме. :icon_mrgr:

Кога гласав јас Литванците водеа со 2.000 гласа а сега ние ги водиме со исто толку. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom