S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ne samo enter i svet kompjuteraДа се сеќавам дека едно време го носеа али броевите беа назад по неколку месеци а беше многу скапо па не ми беше ќеф да го купувам.
Иначе искрено мислам дека ЕНТЕР може вода да му носи.
Bug според мене е најдобро компјутерско списание на нашите простори. Има одлични обработки на секакви теми, текстови од уредниците... нешто во стилот на колумни, рецензии и сл. Вреди за парите.
Го има низ трафиките во струмица?Во радовиш го немам сретнано (или не сум разгледала добро)
Јас го купувам Клик (македонско).Ентер е срање,гледам на 50 денара го намалиле од шо им „оде добро продажбата“.
Здраво,Стара е темава али да не отварам нова за едно прашање.
Дали Bug, Vidi, Mreža хрватскиве списанија сеуште се продаваат кај нас ? Овде во Тетово освен српското Svet Kompjutera кое не е редовно немам видено друго списание за IT по трафикиве. Bug и Vidi иако поскапи сепак се едни од најдобрите од екс ју државите.
Знам дека во државава моментално интересот за печатени списанија е опаднат премногу но јас сепак сакам да читам а деновиве сакам да се потсетам на времето кога купував Ентер, Svet kompjutera и други вакви списанија.
Знам за трафиката кај Vip и Т- Mobile во Тетово jaс таму еднаш одамна пред 2-3 години купив ептен стари броеви на Vidi. Bug, Мreža. За жал таа трафика ја рушија затоа што редеа бекатонке и жардињерa безвезе. Глупо ми е да идам во Скопје заради едно списание а и немам кола не возам.Здраво,
Горенаведените хрватски ИТ магазини ги носеа во Тетово до пред 2-3 години.
Ги имаше во трафиките спроти салоните на T-Mobile и VIP (кај "Социјално").
Во Скопје, магазините можеш да ги купиш во трафиката на приземје во Skopje City Mall, и во трафиката во ГТЦ (влезот од кај плоштад).
За жал, во последниве 1-2 години знаат да доцнат дури и по еден месец.
Ако во наредниов период наидеш на место каде што може да се купат тазе броеви од магазиниве (СК или ТЕ) - пиши инфо тука.
Поздрав! [emoji6]