Кој ќе биде најдобриот млад играч на светското во ЈАР 2010?

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување
M

Mario Gómez

Гостин
Младите играчи секогаш оставале трага на минатите светски првенства, Мајкл Овен, Подолски итн.

На ова светско првенство ќе се појават неколку млади играчи кои се наредните superstars, или млади ѕвезди и веќе топ светски играчи како на пример Меси.

На кого ќе му биде доделена оваа награда ќе видиме по завршетокот на првенството, како за потсетување пред 4 години најдобар млад играч беше Лукас Подолски.

--- надополнето ---

Ах анкетава, ми падна нетот.:pos:

Модератори стајте анкета.

Ди Мариа, Meсут Озил, Марек Хамшик, Тони Крос, Eлиео Елија, Лионел Меси, Гонзало Игуаин, Хуан Мануел Мата...и други ако ви текнуват.

--- надополнето ---

И анкетата нека трае само 10 дена. :)

За најдобар никој уште од сега нема да каже кој ќе биде, но најголем фаворит за таа награда е Месијата :)

Исто така очекувам добра игра од Игуаин и Озил.

Најдобар млад се знае, Волкот :)

Алексис Санчес исто не смее да се заборави.
Елиа е страшен играч, само прашање е колку шанса ќе добие во холандскиот тим.

Алексис Санчес исто не смее да се заборави.
Елиа е страшен играч, само прашање е колку шанса ќе добие во холандскиот тим.

Па според мене многу малку...Тука е Кајт да се замеша од клупата во првиот состав, а и Ван Перси пред 2 дена изјави како Афелај бил конечно спремен за во првиот тим а и последниве пријателски тренеров многу го тинтра, така да ќе биде многу јака конкуренција за Елиа.

Штознам имам некакво чувство за Марко Марин,детето потсетува на Меси(иако е далеку од него)мислам дека ќе блесне на светсково.:toe:

Од другиве Елиа е ѕверка ама незнам колку ќе го игра ван Марвик,Ди Мариа е надежен...

Според мене од младите очекувам Марко Марин да блесне...она што го имам видено од него е играчиште...не знам како никој не го споменува но игрите што ги прикажува се маестрални...игра на позиција CAM т.е. зад напаѓачите има одлична контрола,брз како шило,десничар,снајдителен....е сега колку ќе се покажи ќе видиме

Јас би играл на Тони Кроос или Марин. Иако има и многу други феноменални младинци, сепак мислам дека еден од овие двајца ќе го земат тоа признание.

Според мене од младите очекувам Марко Марин да блесне...она што го имам видено од него е играчиште...не знам како никој не го споменува но игрите што ги прикажува се маестрални...игра на позиција CAM т.е. зад напаѓачите има одлична контрола,брз како шило,десничар,снајдителен....е сега колку ќе се покажи ќе видиме
Па да, Марин е највозвудливиот млад вингер шо доаѓа у светот на фудбалот после Роналдо и Робен. Само што далеку е од нив. Нема разорен шут. Инаку еве еден добар гол од него за Германија.

Незнам колку би стартувал, ама со Лам заедно одлично би се снашле.

Сепак Озил е фаворит, според кладилниците.

Што се деси со анкетата? Нема да има?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom