Помош... Ми требаат гласови :)

• Креатор на темата Креатор на темата Maro
  • Време на започнување Време на започнување
Имате многу литри пиво од мене ако победам.

Само денес се разочарав видов дека фотка број 3 доби некои си 300 гласа за 2-3 саати што е немогуче освен ако не мами типот/типката.

Единствена опција за мамање е динамична ИП адреса и конект дисконект и клиар кукис :)! Али неам динамична а неможам ни да најдам некој што има :)! Ќе видиме како ќе иде, ама очигледно е дека типот мами. И мислам дека е далечен исток или далечен запад, дека кога кај нас е дење не мами, а преку ноќ ми топи по 200-300 гласа за неколку саати :)! Мамицата :Р

Не се нервирај, море.

Гласано.
И ќе победиш!
Знаеш што си ветил, патем!:pipi:

Само денес се разочарав видов дека фотка број 3 доби некои си 300 гласа за 2-3 саати што е немогуче освен ако не мами типот/типката.

Единствена опција за мамање е динамична ИП адреса и конект дисконект и клиар кукис :)! Али неам динамична а неможам ни да најдам некој што има :)! Ќе видиме како ќе иде, ама очигледно е дека типот мами. И мислам дека е далечен исток или далечен запад, дека кога кај нас е дење не мами, а преку ноќ ми топи по 200-300 гласа за неколку саати :)! Мамицата :Р

Имам динамична ИП :) Сакаш неколку гласови ? =)

+ Неколку. Прекрасна фотографија со приказна!

Ако треба да се одземаат гласови, пишете од мене кај 5.

Шо се деси со такмичењево бе луѓе? Ќе частит пиво фотографов или тешко? :)

1 3% (259 votes)
2 7% (699 votes)
3 17% (1,636 votes)
4 <1% (30 votes)
5 1% (84 votes)
6 14% (1,340 votes)
7 12% (1,119 votes)
8 41% (3,899 votes)
9 3% (292 votes)
10 2% (236 votes)
Total Votes: 9,594

слабо, многу слабо. а добро одеше пред недела дена :nesum:

Имаш и од мене глас :) Навистина прекрасна слика и приказна

:pos2::pos2: Ова нешто ко држте лопова работава типот мамел ти шопраиш бе ?? просиш гласови очигледно е дека си еден од топ 3 преварантите ебаве тоа преварантите ебаве :vozbud:

#2, #3, #6, #7 must be disqualified due to cheating. They cheated in the first rounds and it seems you don’t want to stop them (we had +1200 votes for one of the photos and we all know that is simply impossible).
We all know that one can vote more than once, but how about having a fair competition?
па апла се гледа бе дека е со превара а и ако добро се секавам ти водеше во преварата додека другите не се освестија па те поебаа :pos2:
уствари сликиве кој водат се срање само шо имаат јако лоби и се дело на јаки преваранти

ПС гласав за твојата слика не од со е убава и многу ја сакам туку од шо ги нејкам овие другите преваранти нив па ич не ги сакам

Добра фотографија, гласот го заслужи...:)

Супер е сликата го имаш и мојот глас :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom