YouTube (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWolf
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 август 2009
Мислења
11
Поени од реакции
0
e vaka sea dali znae nekoj kako da se registriram na youtube poso poise vreme probuvam i mi bara mobilen da pisam jas go pisuvam ali od makedonija ne saka treba od dr zemja e sea ako znaete da kazete kako da se registriram aj pls fala odnapred :jaj::jaj::jaj:

ЈАс имам повеќе акаунти на YT ама никогаш не ми е барало мобилен, а и може да се смени земја, некаде грешка кликаш.

п.с Кога размислам што ќе им е мобилен нив ? o.O

eve NightWolw ja te registrirav na youtube a voedno ti napraiv i eden meil samo posle smeni si passwordi i na meilot i na youtube
vaka :
meil: csalic001@mail.com
pasword:009966

youtube user name:001amstel
pasword:00996600

eve NightWolw ja te registrirav na youtube a voedno ti napraiv i eden meil samo posle smeni si passwordi i na meilot i na youtube
vaka :
meil: csalic001@mail.com
pasword:009966

youtube user name:001amstel
pasword:00996600

испрати му на ПП ваму може секој да го види и одма да го смени :tapp:

Ако направиш премногу акаунти од 1 IP адреса, Youtube ти го препознава IP-то, не ти дозволува да се регистрираш, а ако сакаш да се регистрираш ти бара Мобилен. Ти пишеум пошо иам вакво искуство со ЈуТ(ј)уб

Луѓе кажете дали можите да пуштате на YouTube видеа, јас со сите прелистувачи пробав, преинсталирав FlashPlayer и пак не можам да гледам видеа на YouTube. Дали е до мене или до YouTube?

изглеа до тебе е проблемот...пошо кај мене си отвора видео ЈуТјубот.

Провери интернет конекција или flash.

до тебе е, а пошто кажа дека со сите прелистувачи си пробал и дека си го преинсталирал Флеш плеерот... а еве и кај мене е ок

Би те советувал и да го рестартираш компјутерот и пак да пробаш :)

Ако пак небива преинсталирај го прелистувачот (мозила или опера или што и да е).

И пак ако не бива незнам што би можело да биде, додуша и не сум некој тежок експерт

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom