Излезе новиот iPhone 3G S.Ќе биде во изгледот ист како неговиот претходник но ќе биде 2 пати побрз.Исто така има и 3,2 мегапикселна камера и опција за снимање.
http://www.apple.com/iphone/
http://www.apple.com/iphone/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
3 мегапиксели, аутофокус, снимање, фала богу може да се копира пастира...интересно е тоа шо има и компас...Арно му текна на ејпл да го зајакнат малце ајфонот...
МАCEDONIAТоа 3.0 OS Го чекам ко јајце велигденско,а за 3Gs малце ќе се стрпам...море малце повеќе :kesa:
Најмногу кеиф ми направи ова
![]()
Ќе приметите сами во што е финтата :smir:
море види кој се најгоре земји :pos2:Тоа 3.0 OS Го чекам ко јајце велигденско,а за 3Gs малце ќе се стрпам...море малце повеќе :kesa:
Најмногу кеиф ми направи ова
![]()
Ќе приметите сами во што е финтата :smir:
тоа ти е клучниот збор во постот.Добро бе неможеа да сменат дизајн?со 2-3 нови работи и мислат дека којзнае што имаат.Ко ќе апдејтирам на 3.0 еднинствено нема да имам компас и 3.2 камера и видео снимање(фабричко)и брзината.не дека направија нешто лошо ама можеа повеќе,многу повеќе,ама парите го вртат светот.
се е добро 3.2 камера, видео, ама дизајнот остана исти, 3та серија е ова треба да сменат малку...
видено ми е пред тебе, ја следев во живо конференцијата :smir: само потенцирам за земјите лево и десно кој се најгоре :pos2:Да не ви кажев немаше да видите :pos2:
Како може да речете да мењаат дизајн. Прават нов телефон? НЕ! Туку прават апдејт на постоечкиот iPhone, и неможе туку така да се "редизајнира" т.е. у маалски превод да се игра курташак со телефонот т.е. со неговиот дизајн. Тоа е симбол, iPhone 2G има сребрена позадина изработена од истиот материјал како iMac. iPhone 3G како нешто поново има пластична позадина во две бои, ова шо сега искача е iPhone 3G S, и тоа не е ништо ново. Ова ти е исто ко да имаш Форд фокус ТД и Форд Фокус ТДи, исти на изглед ама различни од внатре
видено ми е пред тебе, ја следев во живо конференцијата :smir: само потенцирам за земјите лево и десно кој се најгоре :pos2:
сам си кажа дека се разликува 2г со 3г.зошто тогаш да не се разликува 3г со 3гс?не барам радикални промени.ама можат еден рефреш да направат.Има преубави концепти кои сепак ја држат линијата на ајфон.
знаеш,ок.ако тебе ти е доволно 10 години да те врткаат со ист дизајн ок.немам ништо против.јас сакам нови работи.хардвер нов.иначе бројките се генерации на мрежи.2 ти е за гсм со гпрс. а 3 за 3г (знам дека знаеш) е сега шо требаше,да очекуваме ајфон 4 под услов дека нема таква мрежа расространето(освен русија таму хтц направија еден 4г телефон)знам дека овој е апгрејд на 3г-то ама малце од малце се менува нешто на телефонот.како на автомобилите што има прават фејслифтинг.иначе да не речиш ги мразам епл,јас користам ајфон 3г.:smir:Ајде размисли зошто. имаш 2 и имаш 3
скроз различни светови се овие две бројки, а S е додадено ако не приметивте затоа што Apple предвидувајќи ја економската криза за да не западне у лајна направи
iPhone 3G 99.9$ 4GB White
iPhone 3GS 199.9$ 8/16GB White/Black