iPhone 3G S

• Креатор на темата Креатор на темата vlatkobond
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 ноември 2008
Мислења
741
Поени од реакции
286
Локација
Ѓорче Петров
Излезе новиот iPhone 3G S.Ќе биде во изгледот ист како неговиот претходник но ќе биде 2 пати побрз.Исто така има и 3,2 мегапикселна камера и опција за снимање.
http://www.apple.com/iphone/

title-3gs-20090608.png

The fastest, most powerful iPhone yet.
Available June 19

Starting at $199

стварно мераци :vozbud:

3 мегапиксели, аутофокус, снимање, фала богу може да се копира пастира...интересно е тоа шо има и компас :)...Арно му текна на ејпл да го зајакнат малце ајфонот...

Тоа 3.0 OS Го чекам ко јајце велигденско,а за 3Gs малце ќе се стрпам...море малце повеќе :kesa:

Најмногу кеиф ми направи ова

gsmarena_003.jpg

Ќе приметите сами во што е финтата :smir:

3 мегапиксели, аутофокус, снимање, фала богу може да се копира пастира...интересно е тоа шо има и компас :)...Арно му текна на ејпл да го зајакнат малце ајфонот...

тоа ти е клучниот збор во постот.Добро бе неможеа да сменат дизајн?со 2-3 нови работи и мислат дека којзнае што имаат.Ко ќе апдејтирам на 3.0 еднинствено нема да имам компас и 3.2 камера и видео снимање(фабричко)и брзината.не дека направија нешто лошо ама можеа повеќе,многу повеќе,ама парите го вртат светот.

Тоа 3.0 OS Го чекам ко јајце велигденско,а за 3Gs малце ќе се стрпам...море малце повеќе :kesa:

gsmarena_003.jpg

МАCEDONIA
Respect !!!

се е добро 3.2 камера, видео, ама дизајнот остана исти, 3та серија е ова треба да сменат малку...

gsmarena_003.jpg

море види кој се најгоре земји :pos2:
иначе за американците сме Маcedonia :) официјално

тоа ти е клучниот збор во постот.Добро бе неможеа да сменат дизајн?со 2-3 нови работи и мислат дека којзнае што имаат.Ко ќе апдејтирам на 3.0 еднинствено нема да имам компас и 3.2 камера и видео снимање(фабричко)и брзината.не дека направија нешто лошо ама можеа повеќе,многу повеќе,ама парите го вртат светот.

се е добро 3.2 камера, видео, ама дизајнот остана исти, 3та серија е ова треба да сменат малку...

Како може да речете да мењаат дизајн. Прават нов телефон? НЕ! Туку прават апдејт на постоечкиот iPhone, и неможе туку така да се "редизајнира" т.е. у маалски превод да се игра курташак со телефонот т.е. со неговиот дизајн. Тоа е симбол, iPhone 2G има сребрена позадина изработена од истиот материјал како iMac. iPhone 3G како нешто поново има пластична позадина во две бои, ова шо сега искача е iPhone 3G S, и тоа не е ништо ново. Ова ти е исто ко да имаш Форд фокус ТД и Форд Фокус ТДи, исти на изглед ама различни од внатре

Да не ви кажев немаше да видите :pos2:
видено ми е пред тебе, ја следев во живо конференцијата :smir: само потенцирам за земјите лево и десно кој се најгоре :pos2:

Како може да речете да мењаат дизајн. Прават нов телефон? НЕ! Туку прават апдејт на постоечкиот iPhone, и неможе туку така да се "редизајнира" т.е. у маалски превод да се игра курташак со телефонот т.е. со неговиот дизајн. Тоа е симбол, iPhone 2G има сребрена позадина изработена од истиот материјал како iMac. iPhone 3G како нешто поново има пластична позадина во две бои, ова шо сега искача е iPhone 3G S, и тоа не е ништо ново. Ова ти е исто ко да имаш Форд фокус ТД и Форд Фокус ТДи, исти на изглед ама различни од внатре

сам си кажа дека се разликува 2г со 3г.зошто тогаш да не се разликува 3г со 3гс?не барам радикални промени.ама можат еден рефреш да направат.Има преубави концепти кои сепак ја држат линијата на ајфон.

видено ми е пред тебе, ја следев во живо конференцијата :smir: само потенцирам за земјите лево и десно кој се најгоре :pos2:

сам си кажа дека се разликува 2г со 3г.зошто тогаш да не се разликува 3г со 3гс?не барам радикални промени.ама можат еден рефреш да направат.Има преубави концепти кои сепак ја држат линијата на ајфон.

Ајде размисли зошто. имаш 2 и имаш 3
скроз различни светови се овие две бројки, а S е додадено ако не приметивте затоа што Apple предвидувајќи ја економската криза за да не западне у лајна направи

iPhone 3G 99.9$ 4GB White
iPhone 3GS 199.9$ 8/16GB White/Black

Ајде размисли зошто. имаш 2 и имаш 3
скроз различни светови се овие две бројки, а S е додадено ако не приметивте затоа што Apple предвидувајќи ја економската криза за да не западне у лајна направи

iPhone 3G 99.9$ 4GB White
iPhone 3GS 199.9$ 8/16GB White/Black
знаеш,ок.ако тебе ти е доволно 10 години да те врткаат со ист дизајн ок.немам ништо против.јас сакам нови работи.хардвер нов.иначе бројките се генерации на мрежи.2 ти е за гсм со гпрс. а 3 за 3г (знам дека знаеш) е сега шо требаше,да очекуваме ајфон 4 под услов дека нема таква мрежа расространето(освен русија таму хтц направија еден 4г телефон)знам дека овој е апгрејд на 3г-то ама малце од малце се менува нешто на телефонот.како на автомобилите што има прават фејслифтинг.иначе да не речиш ги мразам епл,јас користам ајфон 3г.:smir:

а да цените шо ги потенцира се за на 2 години за цитирам: Requires new two-year AT&T wireless service contract, sold separately to qualified customers е сега кој спаѓа под qualified customers бог знае :)

4G од 2012 па натака :smir:, а додека 3G си е сегашната мрежа токму затоа е Iphone 3G. А новиов Iphone 3GS претставува истиот модел само што е додадено speed. 3Gspeed, како побрз телефон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom