Рубикова коцка

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли некој купено коцка од AliExpress 3x3? Квалитетни ли се, лесно ли се вртат? Има еден куп, ама дали ќе се погоди :rolleyes:

Еве една ми падна у раце, прв пат местам и после цел ден агонии некако ги наместив сите бели.
Не знам како да ја доредам и највероватно ќе иде у канта пошто слаб сум веќе со живци

Не знам зашто помислив или кај сум видел дека чим една боја си наредил, си ги наредил сите

Еве една ми падна у раце, прв пат местам и после цел ден агонии некако ги наместив сите бели.
Не знам како да ја доредам и највероватно ќе иде у канта пошто слаб сум веќе со живци

Ќе си отвориш јутјуб и ќе научиш некој од методите за местење.

Инаку ти останува само да ја расклопиш и да ја склопиш правилно :D

abe jas sum samo za u ginisovata kniga na rekorde kupiv letovo od dojran rubikova kocka i za belja seuste ja nemam reseno :yid::yid::yid::yid::yid::yid::yid::yid::yid::popce::popce::popce::popce::popce::popce:

Имам јас рубикова коцка. Знам да ја решавам. Рекорд ми е 50 сек. :)

Не знам зашто помислив или кај сум видел дека чим една боја си наредил, си ги наредил сите

Stara "teorija" e toa deka ako resis edna boja sve si resil , bas i ja ko pocnav da slozuam istoto mi kazuaa , nema toa vrska veruaj , imas na yt mn korisnj tutorijali i site se lesni , ako sakas mozam da ti go pratam toj sto me nauci mene![DOUBLEPOST=1556611199][/DOUBLEPOST]
Имам јас рубикова коцка. Знам да ја решавам. Рекорд ми е 50 сек. :)

Ha rekordot mi bese 42 sekundi gleam sea za minuta ipol edvaj , sum zaborail po nesto...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom