Лева рака, десен џеб

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Јок, каква вежба за послушност-дресура... што му е на системов за пронаоѓање на слични теми? Апорт! :D

Оваа тема ја отворам бидејќи пред извесно време прочитав интересен пост на форумов, кој ја отсликуваше баш оваа поговорка. Знаеме какво е нашето општество, знаеме како народот посегнува по забранети јаболка и забранети задоволства. Па ајде споделете ваши ставови, искуства, муабети од чаршија и слични примери поврзани со феноменот ''лева рака - десен џеб''.

Јок, каква вежба за послушност-дресура... што му е на системов за пронаоѓање на слични теми? Апорт! :D

Оваа тема ја отворам бидејќи пред извесно време прочитав интересен пост на форумов, кој ја отсликуваше баш оваа поговорка. Знаеме какво е нашето општество, знаеме како народот посегнува по забранети јаболка и забранети задоволства. Па ајде споделете ваши ставови, искуства, муабети од чаршија и слични примери поврзани со феноменот ''лева рака - десен џеб''.

Многу педерска работа. Мене ми се случи лева рака десен џеб ефект и тоа од еден јавен медиум Дневниот весник ВЕСТ. Ми дигнаа една фотка без прашање на која го има Тончи како рипа у сред парк и како вибрира позитивно :)
Педерска работа до немај каде, ама мора да има и такви :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom