WoW општи муабети

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Ја игра некој? Колку часови, денови, месеци сум утепал на неа.
Level 60 Undead Mage(DarkSorrow), Level 56 Druid (BloodFeather)

e32k5-thumb.jpg

orc-small-thumb.jpg

orc2-cinematic-thumb.jpg

alliance-thumb.jpg

итн:)

www.wow-europe.com
www.worldofwarcraft.com

Само еднаш ја пробвав.....бетата... и еднаш оргинало... СУПЕР Е/... али скапо ми беше некако и немам до толку време... али МНОГУУУ сакам да ја играм

da da igraf ali morashe da idam za usa nikola ti sigurno gi znaesh afla idriz gorancho bibo a ??? 60 lvl se site

Vlad II Draculea напиша:
Само еднаш ја пробвав.....бетата... и еднаш оргинало... СУПЕР Е/... али скапо ми беше некако и немам до толку време... али МНОГУУУ сакам да ја играм

25 евра е за 2 месеца..плус и брат ми игра, па се снаоѓаме:)

dajdo напиша:
da da igraf ali morashe da idam za usa nikola ti sigurno gi znaesh afla idriz gorancho bibo a ??? 60 lvl se site

не ги знам батките, на кој сервер се тие?
Пошто ги има многу и американски и европски сервери..Јас сум на европските, за нив најдов припејд карти..

не сум ја играл, ЗА ЖАЛ и стратегиите не сум ги играл (shame on me) ама имав привилегија вчера да го гледам другар ми како игра, многу ми се свиѓа дека играш со луѓе од целиот свет

Јас ја играм но не на интернет Си симнав сервер си играм во нет кафето серверот е 98,4% како оргиналот инаку и јас сум андед мејџ и сум 20 левел:pos:

CopyOfDeath напиша:
Јас ја играм но не на интернет Си симнав сервер си играм во нет кафето серверот е 98,4% како оргиналот инаку и јас сум андед мејџ и сум 20 левел:pos:

NE e ko orginalo... верувај.. дур бев во МКд Прилеп.. истото го правевне но не бидуваше.. не е исто верувај.. само 1час поиграв на европски сервер...САмо да осетиш разлика.. прво и основно филинго е друг.. ААааа како ми се игра..али се има за учење... ај че биди со Хероес 5 поубо... :)...

Никола... ко сте 2ца не ама ич скапо.. али сам не се игра .. јас пробав кај другарми.. али и тој се откажа.. шо да се прај

Да бев модератор че го бришев.. вака да треба да реплицирам.. ако реплицирам глупости че ме бриша... јебига.. види ти сеа :(

Gizo напиша:
од кај се избаци овој, ама ви го спушти

Немој никогаш да се сомневаш во можноста за наоѓање на будали кои рандом ќе просерат на некој тема.
Има булук пациенти со неограничен капацитет:)

Него слабо пациенти од другава страна нешто? Мислев дека е поиграна во Македонија?
Штета, играта е предвесник на она кое ќе биде секојдневие во иднината, сечовечка комуникација и интеграција, врз основа на некој заеднички интерес.
Во моментов е задоволството од тоа си качил ранг, си истепал н хорди или пичиња од алијансата и слично.
Во иднина ќе биде многу повеќе.
WoW е пример за прв успешен виртуелен свет, кој спојува милиони луѓе од сите страни на светот.
Секоја чест за него и сличните на него:)

нешто у тој стил требаше да биде и Матрикс, ама незнам што се деси со таа игра

Гижо напиша:
нешто у тој стил требаше да биде и Матрикс, ама незнам што се деси со таа игра
Не вреди за парите..вистина е скапа.. оценките и се многу послаби од останатите. ММОРГП (има тема ваква).. еве ти линк па види и одлучи самиот..

Абе знам дека не е исто го имам и оргиналот али малко ми е скапичко да го играм оргиналот

jas planiram da go kupam originalot...kolku evra e? i kolku kosta da se igra za eden mesec?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom