DimceY
Jimmy
- Член од
- 20 ноември 2007
- Мислења
- 5.869
- Поени од реакции
- 5.761

па толку ли нема на форумов студенти од Машински па една тема да се немало отворено

па повелете машинци

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој смер јас го имам завршено, иако тогаш поинаку се викаше (организација на производството) сите бегаа од овој смер не беше омилен баш поради професорите., главнината од предметите е задржана но во завршните години повеќе личи 50% како да си на студии на економски.На овој факултет ми се свиѓа само смерот Индустриско инженерство и менаџмент што ми изгледа како најпросперитетен.:helou:
не е воопшто тежок бе ајде.. јас ја исчистив 1ва год во јуни со просек 8.5 како материја, не е лесна, али во поглед на положвење.. боза.. кредит трансфер систем во пракса..
е сеа само лазо димов да не ви се паднит по математика.. или пак гочев.. гњаватори...:helou:
прашвите шо сакате тука сум..
Овој професор станал??????не е воопшто тежок бе ајде.. јас ја исчистив 1ва год во јуни со просек 8.5 како материја, не е лесна, али во поглед на положвење.. боза.. кредит трансфер систем во пракса..
е сеа само лазо димов да не ви се паднит по математика.. или пак гочев.. гњаватори...:helou:
прашвите шо сакате тука сум..
И како вечити асистент беше тешка гњаважа, среќа што друг ми ги водеше вежбите по математика....инцидентно два-три пати на замена ми дошол само.
200 евра викаш..па редно беше еднаш да го смени тоа кафеавикавото џемперче......
Тоа друг го напиша:smir:тие што земаат по 200 евра не бараат на колоквиуми или испити :smir: