Постои ли временска граница за секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Foxy`BuTTerFLY
  • Време на започнување Време на започнување
F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Оваа тема е посветена на припадничките од женскиот пол, бидејќи ако некој си става граница тогаш тоа се тие (те ние). во најголем број од случаите секогаш е машкото тоа кој бара секс, е женското си бистри некои политики од типот на Да не е рано да му дадам?! Да не ме откачи после тоа? што сметате за ова а и за секс на мување? Сметам дека ова е сеуште табу тема во нашава мала државичка а и за оние кои го прават тоа го прават толку скришно мислејќи дека е забрането или страмно. Какви се вашите искуства?? Дали можеби машките ги сметаа девојките кои побрзо се легнуваат за лесни и неинтересни?

Vremenska granica.....pa so znam....verojatno koga ke se pocustvuvam spremna i sigurna vo sebe.....nekoi se spremni za 1 godina nekoi za 3 meseci.....zavisi od partnerot i kolku doverba imas vo nego.....

Vremenska granica.....pa so znam....verojatno koga ke se pocustvuvam spremna i sigurna vo sebe.....nekoi se spremni za 1 godina nekoi za 3 meseci.....zavisi od partnerot i kolku doverba imas vo nego.....
Една година од кога, од што за 3 месеци не ни прашувам ?

Za zal, retki se devojkite vo Skopje koi slobodno seksualno opstat ZARADI SEX, znaci da ima sex so nekoj zatoa sto ima fizicka potreba od nego, povekjeto se plasat da ne pomisli tipot vo toj moment sto e u nejzina blizina deka e ona kurva, drolja, orospija i sl. glup, 19vekoven, zaostanat balkanski epitet nametnat od momci sto ne znaat kako da legnat so devojka. Imeno, zatoa i postoi, spored mene, taa vremenska granica za zenite. Maskite t.e mnozinstvoto od maski se spremni right then and there da gi spustat pantolonite i da imaat sex, dodeka za zenskite koi patat od, bi rekol 20% nametnata neugodnost od gorenavedenite macho-seljacista i 80% od sopstvenite frustracii vremenskata granica e malce pogolema...
Vremenska granica za sex za mene? Anywhere between raganje na silnata zelba i dogovaranje so nekoja vo momentot (devojka, fuck-buddy) do naogjanje i pristiganje na parking, vo hotel, kaj nejze/kaj mene doma...

Дебилна работа размислувањево. Уствари вакво нешто само во Македонија има.....

кога ќе почувствувам потреба, ќе и понудам :D се разбира освен во меѓувреме ако она не понуди (како што е во поголемиот дел од случаевите).

Единственото нешто што треба да се свати е дека девојките ја имаат таа физичка потреба какои машките - луѓе се, исти се. само што, како машко ако легнеш повеќе девојки, и раскажеш на цел град си фраер, ако ако си женско и легнеш повеќе од еден си ороспија куртва итн. глупо балканско застарено мислење и колку и да се трудиме да го смениме ќе остане така. и затоа сеуште голем број од женските си прават некои глупи планови (кои за мене се најсмешното нешто што сум го чула) на 1 месец ќе ме фати за гз, на 3 а цицка, на 6 на голо ќе му даам а после една година ако е умен и ќе му раширам нозе. Е таквите од што се незадоволени,исфрустрирани од нивните врски кои траеле најмногу 3 месеци (најчесто поради тоа што глумеле пички недостапни) и не му дале на ниеден се самозадоволуваат дома а у живот не би го признале тоа. Не ме сфаќајте погрешно. И јас сум женско и муабетов нема никаква врска со женски принципи,свое јас или сл. Јас се “дадов“ точно на месец и имам прекрасна врска која има иднина. Дечко ми во ниеден момент не помисли дека сум лесна или некоја друга глупост. Беше момент и се случи. Исто како што може да се случи во дискотека уз мување со некој.

тоа е само мојот став кон сето ова. а преку темава сакам да ја сфатам таа глупа машка теорија за “фраер сум ако оваа шо ја мувам ја фатам за гз па кажам дека ја ебев“ и женското правило “ќе му даам ако заслужи“.:toe:

Повеќето гледам збореа за времето, еве ја малку за ова...

Дали можеби машките ги сметаа девојките кои побрзо се легнуваат за лесни и неинтересни?

Дали лесните девојки се неинтересни или се поинтересни од тешките, мислам дека зависи од аспектот на гледање... Ако на типот му е побитно егото од самиот секс, тогаш да, неинтересни се, пошо нема голема победа ако нема голем напор за да се добие таа победа. Но на таквите типови поинтересна им е победата од самата партија... А ако типот сака секс... Нормално дека позабавни се девојките со кои човек има секс, отколку девојките со кои човек нема секс.

П.С. Поддршка до слободните и "лесните" цури... Ма да знам дека нема да им значи, пошо не им е гајле шо мислат другите за нивната забава и нивниот секс (затоа се и слободни, нели), ама пак да го искажам моето поштовање. Респект! :olee: :zver:

еј немојте да ми кажете дека нема ниедна девојка која не се пронаоѓа во муабетов со временскиве граници. не ми се верува луѓе форум е може секој да си признае..хахаха

Imam dobra i stabilna vrska momentalno (se nadevam i deka taka i ke ostani zasekogas) i na decko mi mu dadov brzo vreme od koga se fanavme i eve odeme seuste znaci ne pomisli deka sum kurva ili nesto slicno
Ako go sakas,ako smetas deka toj e vistinskiot za tebe ke znaes koga e vremeto

Досега границите повеќе биле просторни, отколку временски (немање адекватен простор, па некој може да дојде, тешко е да се опуштиш кога немаш услови). Сега, кога просторните граници се надминати, може да почнам да размислувам за временските :pos:

Досега границите повеќе биле просторни, отколку временски (немање адекватен простор, па некој може да дојде, тешко е да се опуштиш кога немаш услови). Сега, кога просторните граници се надминати, може да почнам да размислувам за временските :pos:

хехехе убаво кажано но не мислиш дека е обратно? за да бараш место каде треба да имаш желба за да имаш секс, а ако си поставуваш временски граници тогаш неможеш да имаш желба :smir:

Не мора секогаш да значи. Може некогаш да се работи и за страв од искористување или пак страв од етикетирање. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom