Посета во Тетово... :)

• Креатор на темата Креатор на темата Fatty
  • Време на започнување Време на започнување

Fatty

Режи :)
Член од
2 јуни 2006
Мислења
427
Поени од реакции
5
Веб-сајт
fattyslife.hi5.com
Po povod dolgoocekuvanata i najavuvanata zabava za 3 godini od postoenjeto na Kajgana zakazana na 2ri fevruari, nie (Fatty, Necrophilia, Virus i Jaska) eden den (vcera) se resivme da gi posetime tetovskite kajgandzii so cel pred zabavno da se raspolozime za golemata i glavna zabava:) Za sreka na Necrophilia stignavme bezbedno i opusteno piejki Badel so Jaska vo zadnite sedista na Necrophiliskoto tiko:) Vo Tetovo vo prvata sendvicara otidovme da jademe:) Na prasanjeto "Eden tost ako moze?" tipot mi odgovori "Go sakas so sudzuk ili so pileska salama?!" Ne sum mn gadliva po priroda ama... SUDZUK?!:nesvest: Jadevme (fala bogu so pileska salama) i kako domakini ne precekaa Merfolk_, Sky Dog i The Macedon:)Sakaa da ne nosat u City ama neli nie ne sme po toa, otidovme da sedime u edna gradinka:) Od solidarnost sprema Necrophilia ne pievme zasto sepak sakavme bezbedno da stigneme u Skopje:) Za nasa nesreka, po pat ni se rasipa kolata, a za nasa sreka so go imavme Virus... ja naprai:) FALA VIRUS:) Seuste ke gi dozivuvame vikendite poradi tebe:) Nie sme ti mn blagodarni poradi toa:) Vo Skopje stignavme 00:30h mn napnati poradi cela situacija i jas kako silno devojce produziv u Marakana, a ostanatite so dijazapami na spienje:) Interesno bese u sekoj slucaj:) :vozbud: :vozbud: :vozbud:

I sea?
Sliki, videa, home-videos neso ima ili ova cisto za informacija :) :smir:
Vazhno ste si pominale interesno..

well .... ovaa sobiranka za mene pocna uste od ranite utrinski casovi t.e. kj 12:30 u sk pred fresh se najdov so jaska i okolu eden cas lutanje niz GTC do jugoton( zedov privezok xaxa i am happy!! da se pofalam ) bevme ona si kupi pirs, si rucav i se upativme kon mobilarata na Necrophilia pred koja stoese edno belo tiko koe imase vidlivi ostetuvanja od mn offroad avanturi :). vlegov vnatre se zgreav i posle priblizno 30 min trgnavme nakaj "bravo" i se namestivme u tikoto site 3-ca ali nashiot so-forumdzia Necro. gi zabrael svetlata upaleni pa taka se ispraznil akumulatorot :) i taka nie nabildani momci i devojki ja pokazavme nasata snaga gurajkji go tikoto po skopskite ulici i trotoari ali sepak ne idese na arno ... I TOGAS zastana eden taxi driver i ni pomogna vlecejci go tikoto da zapali negde pred bunjakovec i svrtevme nekolku krukcinja za da moze da go upali tikoto i ponataka:D bidna shto bidna izgubivme cas i polovina i konecno sednavme na "kafe" iako piev sveps kade ne precekaa 2 drugarki od sk i taka se sozdade edna ogovaracka atmosvera megju zenskive taka sto ja i necro se dogovorivme da ideme po jadenje namesto da gi slusame trite babicki kako ogovaraat:3::uvo: i posle site nezgodi sto se slucija ja si se vrativ u tetovo so avtobus dodeka ovie resija deka nema da doagjaat u tetovo. ali vecerta u 9:30 mi stiga poraka "za 30 min sme u te" i kako sve se odvivase ponataka neka vi kazat gostite od sk .

ц.ц.ц... значи стварно не сте саглам. :) дури и тема сте отвориле...

како и да е се на се убаво беше, иако патото за натака траеше неполни 40 минути а за назад одкако ми се јави татко ми неполни 30 минути од кои 10 минути ја поправавме колата :(

бај д веј, сори што не дојдов со вас т.е. со тебе во Маракана :)

Za nasa nesreka, po pat ni se rasipa kolata, a za nasa sreka so go imavme Virus... ja naprai:) FALA VIRUS:) Seuste ke gi dozivuvame vikendite poradi tebe:) Nie sme ti mn blagodarni poradi toa:)
Абе не е ништо сериозно само малку беше :wink: од утре кога ќе одиме некаде не идеме со тоа шпоретчето на некро туку со мене со џипот! DIAL:?:

со џипот :pos: дајал! редајал!

eh so mi napravia kajganadzii,ne sum po forumi ali ete morase i jas da vlezam u sekta:)))) pa vaka fatty i merfolk zaboravija nekolku fakti
*virus ja popravi kolata so mojata snola
*guravme nekoi 10 min ko mrdnati na sred partizanska
*u tetovo sedevme duri pola saat haahh vredese neli?
*u tetovo ima cosmofon na sekoi 2 metri(napredni)
*nekrofilija e golem panicar huuhuh
epa dragi citaci ne mi teknuva sega niso pointeresno i seirdzisko haah ,aj nareden pat

Абе не е ништо сериозно само малку беше :wink: од утре кога ќе одиме некаде не идеме со тоа шпоретчето на некро туку со мене со џипот! DIAL:?:

da, da, definitivno so dzipot, dosta bea srcevi udari od toa dali ke preziveeme:( I BEZ PANICENJE VE MOLAM :pos2:

eh so mi napravia kajganadzii,ne sum po forumi ali ete morase i jas da vlezam u sekta:)))) pa vaka fatty i merfolk zaboravija nekolku fakti
*virus ja popravi kolata so mojata snola
*guravme nekoi 10 min ko mrdnati na sred partizanska
*u tetovo sedevme duri pola saat haahh vredese neli?

*u tetovo ima cosmofon na sekoi 2 metri(napredni)
epa dragi citaci ne mi teknuva sega niso pointeresno i seirdzisko haah ,aj nareden pat
*Не ја поправив колата со шнолата (многу беше тенка)
*џабе сте гутале кога на крајот пак му е заебана колата:pos2:
*во тетово седевме цел саат али ти не си ориентирана на време ко шо ми изгледа
*Некрофилија не е паничар туку драматург (обожава да прави драми иако нема потреба);(
da, da, definitivno so dzipot, dosta bea srcevi udari od toa dali ke preziveeme:( I BEZ PANICENJE VE MOLAM :pos2:
Toа значи дека боко или треба да го начукаме или да е издрогиран за да м'чи :)

јас паничар? :pos: нашол кој да каже...
*Некрофилија не е паничар туку драматург (обожава да прави драми иако нема потреба);(

Toа значи дека боко или треба да го начукаме или да е издрогиран за да м'чи :)
сеа петоков на задни седишта ќе се оставам :wink:
п.с. (после ми текна) на темава можеме и да се договориме за во петок кој би сакал да не дружи :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom