Филм кој го ОБОЖАВАТЕ?

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
P

Princ

Гостин
Dali imate film koj go obozhavate? Koj mozhete bilo koga da go gledate, i pak da vi e interesen? I sto pati da go vidite, pak vi e super? Jas imam takvi 3 filma. ALL TIME BEST. Veruvam najgolem del od vas da gi imaat gledano pa zatoa nema da gi objasnuvam. Koj ne gi videl, mora da gi vidi.

-

Dangerous Minds - Opasni umovi (valjda, ne sum siguren za prevodot na makedonski), 1995 napraven, so Michelle Pfeiffer vo glavnata uloga.

dangerous-poster.jpg

-

Scent of a woman - Mirisot na zhenata, 1992, Al Pacino. Al Pachino e super glumec, no sepak mislam odlichno odglume vo filmov. Mozhebi i sebesi se nadmina.

B00004D37I.02.LZZZZZZZ.jpg

-

Rain Man - Dozdliviot Chovek, 1988, vo glavnite ulogi Dustin Hoffman i Tom Cruise.

ps-rainman_001_big.jpg

naj omilen obavezno i samo toj film...the DOORS from oliver stone

omileni sto mozam sekoj pat da gi gledam...........
DETROIT ROCK CITY
UP IN SMOKE
STILL SMOKIN
SLAPSHOT
der HOFNARR
STEINER DAS EISERNE KREUZ
BUBE,DAME,KÖNIG,GRAS
WERNER
i site so BUD SPENCER................. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Овој Rain Man сто пати го читам тука, а уствари не се сеќавам кој е ... изгледа интересно зашто го немам гледано???
Мирисот на жената, уште го немам најдено да го гледам по 3 пат ... а мои такви филмови имам многууу ... ај неколку ќе издвојам ...
Top Gun;
B0002WZTOI.01.LZZZZZZZ.jpg

The Italian Job;
the-italian-job-p.jpg

Conspiracy Theory;
Conspiracy%20Theory.jpg

Бездруго, филм кој најмогу го имам гледано

0780618556.01.LZZZZZZZ.jpg

Потоа...
6304711891.01.LZZZZZZZ.jpg

Не од причина што ми се свиѓал. Од причина што на ТВ го дале минимум безброј пати. Ако не и јаче...

Идеме...
B00004D0DU.02.LZZZZZZZ.jpg

174---sweet-november-concep.jpg

Затоа што се ремек дела
Доста е

Легендарни филмови ми се :
:arrow: Одисеја 2001
:arrow: Кум 1
:arrow: Небото над Берлин

Филмови кои можам да ги гледам по 10000000000 пати:
:arrow: Hair
:arrow: Easy Riders
:arrow: Doors
:arrow: 4 Rooms
:arrow: Последното Христово Искушение

Филмови кои ми оставиле силен впечаток
:arrow: Како вода за чоколада
:arrow: Три бои : сино

И толку можам да се сетам во моментов...

А да се проба да се објасни зошто некој филм посебно ве привлекува ќе биде уште подбро.
Вака ги читаме само имињата на филмовите.
Сигурно секој би посакал да прочита за некој филм кој не го гледал. :wink:

Кога нешто ви се допаѓа, би требало барем малку да знаете зошто.

Да, да може да се каже по некој збор за филмчињата. Е па вака, Топ Ган покрај прекрасните сцени што ги има, има и добра љубовна и пријателска приказна. На повеќе наврати низ филмот знаат морници да ме пролазат или солзи да ми надојдат ... полн ми е со чувства :P
Италијанска работа ... ептен ми се свиѓа цела постава од актери, цело време е интересен филмот, и не преовладуваат секојдневни досадни акции ... има интересни финти, алал да му е на тој што го осмислил сето тоа :P
Теорија на завера ... несекојдневно психотрилерче што одзема целосно внимание и има повеќе сцени што ми распараа срце ... Мел Гибсон е одличен во овој филм! :aplauz: :wink:

Господарот на прстените

немора да објаснувам, сите знаете кој е како е што е

денеска на Алфа гледав документарци за него, уште повеќе го засакав

Ubedlivo najbolja komedija spored mene GLUP i POGLUP ,go iam gleano edno 20 puti.

Megu podobrite ako ne i najbolji (bar za mene)

TheACID HOUSE , the COOLER i Se7ense razbira :twisted:

BASIC-Izvondreden triler so travolta i samuel jackson
Igrite na irvasot -uste eden triler so ben aflek
GOSPODIN DOBRA DUSA -gledav na sitel odamna so nepoznati glumci (drustvo junkeri) ser izgaziv od smea.nekoj ako go ima da kazi ne mozam nikade da go najdam :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom