Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова е ок на природни состојки и без несакани последици.Јас не сфаќам од што се срамиш, па што и да ти се роднини, ко божем они не се ебат. Јас да сум на твое место ич не би се замарал, па нека ме оговараат колку сакаат.
BTW, бујрум, можеш да си нарачаш онлајн: https://shop.kajgana.com/2097-afrodizijaci
Еве нешто такво: https://shop.kajgana.com/za-mazhi/7...i-za-silna-erekcia-pakuvae-od-10-esichki.html
Би сакал тоа да беше верувај ми. И до пред година време се беше во ред. Но главно мислам дека е фактот што има деценија разлика во години плус нејзините лекови. Најчесто таа ќе свршеше минимум два пати и сеуште има енергија. Јас више после една рунда макс пола саат целосно и организмот ми е папсан и долниот. И тоа е со пола саат предигра. Секс животот ни е одличен и мислам и двајцата сме задоволни, и орално си даваме често и се надвор од фулл он секс мислам. Но јас си ја осеќам машината дека не е како што беше. До пред година дена беше во ред но полека чувствувам, се помалку стамина, се пократкотрајна ерекција и општо се помала енергија. Во моментот пијам и епимедиум комплекс од натура терапи и л аргинин. До некаде помагаа но како си мине време се познава дека вијагра или нешто слично ќе биде потребно....лично мислам дека имате проблеми од „механичка“ природа, едноставно не можете да се усогласите во заедничкиот оргазам, односно или таа одложува или пак се брза во однос со тебе, ти може си во обратна ситуација кога ти одложуваш таа се брза и обратно, со што сексот ви е повеќе проблем и мачење, па сега ќе барате спас во други вештачки неоправдани работи за ваша возраст како лекови или слично како камагра што не е решение на вашиот проблем.
... мој совет е да ја научиш нејзината игра колку време и' треба, која брзина и на кој начин си сака „да сврши“ т.е. да доживее оргазам и некако да се уклопиш во тоа и да го контролираш сексуалниот чин, користејќи си методи на твое одложување со примена на рака(прст) или јазик давајќи предност таа прво да си доживее оргазам, па после опушти се ти и сврши си раат!![]()
... еве не велам плацебо ефект, туку еден мој предлог веќе кога ,,си запнал“ да пиеш нешто, една полихербална формулација која можеби ќе ти реши некои проблеми онака здравствени со урогениталниот тракт, простата, па и со почетни проблеми да речеме на дисфункционалноста на твојата сексуалност.ако имаш некои типс или поприродни ствари да препорачаш повели примам мислење.
Можда жена му не знае за неаЈас не сфаќам од што се срамиш, па што и да ти се роднини, ко божем они не се ебат. Јас да сум на твое место ич не би се замарал, па нека ме оговараат колку сакаат.
BTW, бујрум, можеш да си нарачаш онлајн: https://shop.kajgana.com/2097-afrodizijaci
Еве нешто такво: https://shop.kajgana.com/za-mazhi/7...i-za-silna-erekcia-pakuvae-od-10-esichki.html
Тоа е друг муабет.Можда жена му не знае за неа![]()
Нема шанси брат. Колку повеќе ебеш толку повеќе ќе ти се ебе и нормално подолго ќе трае. Кај тебе изгледа проблемот е да се докажуваш „колку подолго можеш" ама изгледа имаш „краток фитиљ„ на толеранција и ќе се испукаш за некоја минута. Веројатно згодно „рипче" имаш покрај тебе. Според твојата ситуација како ја опиша ти предобар предлог ти даде Бијонсе пошто е женско и си знае што сака разбира се.во последно време машината не е тоа што беше да бидеме искрени.
Мака, Женшен и јачменов слад .periodИнаку не се жалам напротив али на машината и треба уље брат не сум више студент. Прво почна маџун, па пиење по два ред була пред чинот како си минат годините се послабо.
Јачменов слад претпоставувам збореме за ова: https://www.zegin.com.mk/mk/probios-organski-jachmenov-slad-400-gНема шанси брат. Колку повеќе ебеш толку повеќе ќе ти се ебе и нормално подолго ќе трае. Кај тебе изгледа проблемот е да се докажуваш „колку подолго можеш" ама изгледа имаш „краток фитиљ„ на толеранција и ќе се испукаш за некоја минута. Веројатно згодно „рипче" имаш покрај тебе. Според твојата ситуација како ја опиша ти предобар предлог ти даде Бијонсе пошто е женско и си знае што сака разбира се.
Во подолга предигра работи ја малце со два прста у г- точка да ја испотиш па и да подмочне и да се тресе малку после тоа ќе ја ебеш. Плус за тоа време ќе ти се надрви а нема да свршиш брзо. Па после ти контролираш колку долго ќе трае без да се оптеретуваш дали таа ќе сврши по втор пат а би било добро да е така или само ти ќе свршиш па така двајцата задоволни. Штом таа има повеќе енергија после некое време па со прсти и лижење да сврши па пак ќе ја ебеш. Така ја си правам и немам поплаки баш напротив. И за ова: You can thank me later
Автоматски споено мислење:
Мака, Женшен и јачменов слад .period
Далеку од ова, не откривам ногу детали нем да прочита али више повеќе години одеме, 1 од која више живее кај менеМожда жена му не знае за неа![]()
Гледај според тебе што ти одговара најмногу но комбинација на сите три би било пожелно. Поентата е дека за така енергично „рипче" ќе мораш да ја „олесниш" малку повеќе во предигра со „брзи прсти"...Јачменов слад претпоставувам збореме за ова: https://www.zegin.com.mk/mk/probios-organski-jachmenov-slad-400-g
Мака има во секоја аптека скоро имам пиено порано кога тренирав не би ни претпоставил дека има ефект ама ај ќе пробаме.
Е женшен оригинален не знам кај би набавил. Како шо гледам во аптеките нема чист се некои билни мешавини а овде немаме такви шопови освен натура терапи и тие немаат чист.
Искуство со dragonfly.mk? Тврди дека има horny goat во чиста концентрирана форма:
Далеку од ова, не откривам ногу детали нем да прочита али више повеќе години одеме, 1 од која више живее кај мене![]()
Пожелно е и да си идеш на билдинг барем три дена у недела по еден час за да се одржуваш во форма ако сакаш да си имаш работа со помлади рипчиња.Здраво, влегувам во четвртата деценија од животот но девојката е значително помлада и драстично поенергетична како последица на тоа и во последно време машината не е тоа што беше да бидеме искрени.
Твој живот не ти судам само да знаат момциве дека не е од срам од страв е.Јачменов слад претпоставувам збореме за ова: https://www.zegin.com.mk/mk/probios-organski-jachmenov-slad-400-g
Мака има во секоја аптека скоро имам пиено порано кога тренирав не би ни претпоставил дека има ефект ама ај ќе пробаме.
Е женшен оригинален не знам кај би набавил. Како шо гледам во аптеките нема чист се некои билни мешавини а овде немаме такви шопови освен натура терапи и тие немаат чист.
Искуство со dragonfly.mk? Тврди дека има horny goat во чиста концентрирана форма:
Далеку од ова, не откривам ногу детали нем да прочита али више повеќе години одеме, 1 од која више живее кај мене![]()
Машала Луси по два пати свршување па на клецање...Ѕверка си билаТвој живот не ти судам само да знаат момциве дека не е од срам од страв е.
Убаво ти пишува Форс, прсти јазик, може и дилдо, мушко ејакулира еднаш, ние жените колку дал господ, не мораш да се лупаш одма со вијагра, нека сврши она два пати со прсти или јазик, ќе се смири после
Ни се може бе ФорсМашала Луси по два пати свршување па на клецање...Ѕверка си била
Ова е доволна мотивација за анонимниот i guess...