Матичен лекар

• Креатор на темата Креатор на темата k1k0sK
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 декември 2013
Мислења
212
Поени од реакции
110
Мислам дека матичната ми има напишано нешто на картонот и неможам да направам нормален преглед.Бев на рентген приватно пред некој ден и по внесување на матичниот мој жената на шалтер ми рече џабе ќе го правиш.

Мислам дека матичната ми има напишано нешто на картонот и неможам да направам нормален преглед.Бев на рентген приватно пред некој ден и по внесување на матичниот мој жената на шалтер ми рече џабе ќе го правиш.
Не сфаќам што сакаш да кажеш

Не сфаќам што сакаш да кажеш
Мислам дека на мојот електронски картон ми има нешто негативно напишано докторката за мене и кај да отидам за преглед кога ќе ми го внесат матичниот добивам чудни реакции.
Автоматски споено мислење:

Брат не ми е до шала знам лошо го напишав ама си имам проблем

Последно уредено:
Мислам дека на мојот електронски картон ми има нешто негативно напишано докторката за мене и кај да отидам за преглед кога ќе ми го внесат матичниот добивам чудни реакции.
Автоматски споено мислење:

Брат не ми е до шала знам лошо го напишав ама си имам проблем
Може ти ја видела дијагнозата и симптомите, па затоа рекла џабе ќе правиш.

Може ти ја видела дијагнозата и симптомите, па затоа рекла џабе ќе правиш.
Извештај стои на секој различен преглед неорганска психоза,но зошто кога за друго одам?

Извештај стои на секој различен преглед неорганска психоза,но зошто кога за друго одам?
Тоа значи дека физичката структура на мозокот ти е здрава (нема јасни докази за структурни или неуролошки проблеми во мозокот).И нема потреба да се снима.

Тоа значи дека физичката структура на мозокот ти е здрава (нема јасни докази за структурни или неуролошки проблеми во мозокот).И нема потреба да се снима.
Ама јас отидов да снимам торакален дел од рбетот не глава.

Ако си имал психоза и заради тоа одиш на прегледи, нормално тоа ќе пишува, а ако не види си со матичната зашто така пишала.

Без разлика што и да пишува, не е професионално од другите лекари така да коментираат. Мислам дека немаш проблем со матичната.

како што разбрав, ништо не му е, него е паничар кој мисли дека е болен. Најубаво да се обрати на психијатар околу ова ако го мачи.

како што разбрав, ништо не му е, него е паничар кој мисли дека е болен. Најубаво да се обрати на психијатар околу ова ако го мачи.
Ми е брат иам проблем со грбот болка осеќам и не дишам убаво на рентген затоа отидов.Само кога сум свиткан ко кифла можам да дишам нормално...

Ми е брат иам проблем со грбот болка осеќам и не дишам убаво на рентген затоа отидов.Само кога сум свиткан ко кифла можам да дишам нормално...

Не сум сигурен дека такво нешто постои. Некој доктор нека ме поправи ако сум грешка. Ако имаш проблем со дишење ќе појдеш на уво нос и грло да те види да не имаш нешто у носот. Знае од алергии да прави проблеми со дишење.

Не сум сигурен дека такво нешто постои. Некој доктор нека ме поправи ако сум грешка. Ако имаш проблем со дишење ќе појдеш на уво нос и грло да те види да не имаш нешто у носот. Знае од алергии да прави проблеми со дишење.
Океј, имав случка кај што медицинска сестра ми го стави рацете под стернумот дишев на гради и стомак и ми ги буташе рацете нагоре стернумот ми мрдна и ребра позади,тогаш сфатив дека јас сум бил под константа болка цело време и дишењето ми се регулира но со тек на време ми се изместиле пак изгледа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom