Фото натпревар #385 - Улична Фотографија - ГЛАСАЊЕ

• Креатор на темата Креатор на темата bijons
  • Време на започнување Време на започнување

Која е најулична фотографија според вашето мислење?

• 5.) Улична од Скопје, Македонија/ 831

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    11
  • Гласањето е завршено на .
race-lose.gif

... очигледно не се договориле @gjoko-mkd @JagodicaBobica , па двајцата како победници, оти качарито сега модерирал,па не му е редот :D

...дајте тема што бендисувате, па ќе имаме два наслови, а ќе ставиме фотка по избор од тие два предлози!:backa:

Последно уредено:
Прегледај го приврзокот 444768

... очигледно не се договориле @gjoko-mkd @JagodicaBobica , па двајцата како победници, оти качарито сега модерирал,па не му е редот :D

...дајте тема што бендисувате, па ќе имаме два наслови, а ќе ставиме фотка по избор од тие два предлози!:backa:
еееј...не сум видел деновиве ништо. Ќе ме сватите, имаше три дневни тестови во Ф1 па...

довечер од мене ќе добиете мислење што даље..

еееј...не сум видел деновиве ништо. Ќе ме сватите, имаше три дневни тестови во Ф1 па...

довечер од мене ќе добиете мислење што даље..
...не се признава мислење, туку нова тема треба да отворите двајцата, пример комбинација од твоја и нејзина желба за тема, ,,кокиче" и ,,олдтајмери автомобили":rolleyes:

...не се признава мислење, туку нова тема треба да отворите двајцата, пример комбинација од твоја и нејзина желба за тема, ,,кокиче" и ,,олдтајмери автомобили":rolleyes:
Пратив ПП, да се договориме па ќе отвориме тема. Ионака никој не се брза во последно време

,,,ne se bash kokiche i oldtajmer,,,ama može neshto vaka,,,
Screenshot_20250302-122000~2.png
,,,ili,,,sliki od ukrasi vo kola,,,ako vekje imalo takva tema,,,zdravje,,,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom