Стереотипи/Митови за мажи и жени

• Креатор на темата Креатор на темата YoucancallmeV
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 јули 2021
Мислења
419
Поени од реакции
876
Ја отварам оваа тема за да можеме да ги дискутираме сите стереотипи и митови кои ни се препокриваат и ни се присутни во скоро секоја тема за љубов и секс, затоа и ја отварам тука. Идејата е да ги дискутираме и да ги потврдиме или да ги оспориме.
Во друга тема веќе имаме неколку па ќе започнам од нив:

1. Ќелави и набилдани батки - автоматски комплексари
2. Жена не може да напушти маж кој што ја тепа
3. Изживеан маж не загледува по жени

Понатака дајте вие некој стереотип па можеме да го дискутираме.

Црнците имаат најголем, белците се шовинисти, белците се недостојни за сопрузи, белите жени што се мешаат со небелеци се благословени и имаат направено паметен избор, исто и белите мажи што се мешаат со небелкињи.

Црнците имаат најголем, белците се шовинисти, белците се недостојни за сопрузи, белите жени што се мешаат со небелеци се благословени и имаат направено паметен избор, исто и белите мажи што се мешаат со небелкињи.
Od ova samo stereotip e toa za crncite deka imaat najgolem.
Za drugoto mnogu amerikanska sodrzina gledas :ROFLMAO:

Кај жените, аголот на ширење на нозете, во склоп со комплексноста на комбинацијата за пробивање на бариерата за влез - излез, условено е со коефициентот на интелигенција. Нешто како зупчан систем кај машини, пренос на сила, во таа смисла. Ако има некој машинец подобро ќе го објасни ова...

Od ova samo stereotip e toa za crncite deka imaat najgolem.
Za drugoto mnogu amerikanska sodrzina gledas :ROFLMAO:
Знам дека премногу гледам. Баш за да можам полесно да откријам лесно - испрано женски мозоци.

Од кој аспект ? Дека овде се многу свестени или спротивно дека овде се бетер испрани ?
Razlicna kultura, razlicen mentalitet.
Ako bea poslednite 2 stereotip, site makedonki ke gledaa za cigani da se omazat.

Razlicna kultura, razlicen mentalitet.
Ako bea poslednite 2 stereotip, site makedonki ke gledaa za cigani da se omazat.
У право си. Јас идев со помислата на универзалните "вредности" на модерниот маж.
Овде кај кај нас најобјективно се 2 работи во прашање. Материјално богатство и странец што нема да ја распрашува за нејзиното минато.

Ја отварам оваа тема за да можеме да ги дискутираме сите стереотипи и митови кои ни се препокриваат и ни се присутни во скоро секоја тема за љубов и секс, затоа и ја отварам тука. Идејата е да ги дискутираме и да ги потврдиме или да ги оспориме.
Во друга тема веќе имаме неколку па ќе започнам од нив:

1. Ќелави и набилдани батки - автоматски комплексари
2. Жена не може да напушти маж кој што ја тепа
3. Изживеан маж не загледува по жени

Понатака дајте вие некој стереотип па можеме да го дискутираме.
4.Makedonec so 27cm kur e stvoren od vishata sila kako dar za perfektnata zena
Автоматски споено мислење:

site makedonki ke gledaa za cigani da se omazat.
Jas sum Makedonec. So 27cm

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom