Xiaomi mi tv stick

• Креатор на темата Креатор на темата gocebuses
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 јули 2019
Мислења
13
Поени од реакции
2
Dali nekoj ima slicen problem. Ne mozam da konektiram MI TV Stick na Samsung TV.

Dali nekoj ima slicen problem. Ne mozam da konektiram MI TV Stick na Samsung TV.
Kako da konnektirash be? :shok2:

Go Stavash Stickot na eden sloboden HDMI Port i mu stavash na Stickot Struja i toa e se.
Posle Televizorot go prefrlash na HDMI Portot od tvojot Stick HDMI1 HDMI2 HDMI 3 i terash magareto.

Shto ima tuka nejasno i komplicirano. I dete od 5 Godini ce go namesti.

Последно уредено:
Kako da konnektirash be? :shok2:

Go Stavash Stickot na eden sloboden HDMI Port i mu stavash na Stickot Struja i toa e se.
Posle Televizorot go prefrlash na HDMI Portot od tvojot Stick HDMI1 HDMI2 HDMI 3 i terash magareto.

Shto ima tuka nejasno i komplicirano. I dete od 5 Godini ce go namesti.
Можеби мисли конектирање на интернет или Google акаунт да му вклучи.

Го користев стикот на sony tv ама на samsung tv истиот не го препознава дали се некомпатибилни или е нешто друго

Го користев стикот на sony tv ама на samsung tv истиот не го препознава дали се некомпатибилни или е нешто друго
Kako ti tekna da se javish.
Tv ne MOZHI da prepoznava HDMI Stick.
Treba TI da si go preshaltash televizorot na Dadeniot HDMI.
I ako sakash pomosh javuvaj se redovno a ne posle pola godina.

I eve ti upatstvo.Ako ne razbirash Germanski ukluchi si prevod i gledaj shto pravi. Nekade od sredinata pojasnuva SE od pochetok

Фала за помошта ама гопоставувам на сите три излези и пак нема никаков сигнал.

Ne treba da go postavuvash na site tri tuku samo na eden i ne go chepkash i primetuvash shro pushuva na izlezot. HDMI 1 HDMI 2 ili HDMI 3.
I NA DALJINSKORO prefrluvash na toj istiot HDMI. kako shto se gleda i na videoto pogore.

I neznam dali toh Stickot go uklucuvash na struja!!!!
Inache do v godina nema da vidish slika.
I ako nishto ne ti ponaga baraj nekoj popameten da ti go poddesi ili prati sliki kako e prikluchen i na koj kanal ti e tv

Прашање за тие што имаат ваков стик,дали е вистина дека кога гледаш некое видео на youtube видеото и звукот не се синхронизирани односно има мало задоцнување?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom