Wimbledon 2019

• Креатор на темата Креатор на темата Aleksandar91
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде годинешниот победник?

• Новак

Гласови: 24 54,5%
  • Роџер

Гласови: 9 20,5%
  • Рафа

Гласови: 7 15,9%
  • Некој друг

Гласови: 4 9,1%

• Вкупно гласачи
    44
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 април 2014
Мислења
7.465
Поени од реакции
12.004
Забележав дека фали тема за годинешното издание на Вимболдон. Да не коментираме во АТП и ВТА темите.

Па повелете.

Ne pratam mnogu tenis poslednive dve-tri godini ama tolku li nema be barem eden talent od mladive da se izbie, nekoj grand slam da osvoj :tapp:

Gi gledav Zverev i Tsitsipas po eden set preeska i mi se stuzhi zhivotot

Ете ја новата генерација на тенисери. Тие што ќе го бришат подот со Лејтон Хјуит и Енди Родик.

Weak ерата во која освајаше Фед слемови :D
marej za ovie go ima izmisleno tenisot, 2 pati.

nego thiem zemjasot, eliminiran so kompir u zadnji set od kveri.
Federer ocajno startuva so haris, ali ke tepa sigurno, nema sili deckovo za nesto poveke od ova.

Колку ми е одвратна оваа Шарапова, вришти у пичку матер, кој нашол да ја викне...

Слабо издание на Федекс. Лошо му се пишува.

Ете ја новата генерација на тенисери. Тие што ќе го бришат подот со Лејтон Хјуит и Енди Родик.
Да, пошто еден слем е репер за тоа. На пример Родик е неверојатно славен на РГ, 5 титули има и 10 финалиња таму. Oh wait...

Инаку не брзајте околу Федерер, знаел вака да се тегави и после да крене ниво.

Зверев нема никогаш да освои ГС. Особено не додека играат големите 3, па макар и по 40 години да имале.

Супер подлога за репер. Па и Надал има еден куп порази во првите 2 кола на Вимблдон, дали тоа го прави полош од Родик и Хјуит?

Не. Овие и на другите турнири губат од кој стигнат.

Одличен сет на Хуркач :cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom