Trent Alexander Arnold
Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
- Член од
- 30 јули 2020
- Мислења
- 914
- Поени од реакции
- 4.146
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е ова ?
Украина е ова бе Трент, туп англичанец со афрички корени, што знае он што е Русија што УкраинаПрегледај го приврзокот 300232
From love with mother Russia.
From mother Russia with love.
With Mother Russia from love.
Хорилка
Украина е ова бе Трент, туп англичанец со афрички корени, што знае он што е Русија што Украина![]()
Isto e toa, isti narod se tie.. Plavi, budali, hardcore, zgodni i pijanici.
Има една со чили пиперче, си ја пробал?Isto e toa, isti narod se tie.. Plavi, budali, hardcore, zgodni i pijanici.
Не е само Украина, Шева е закон човек! Само за него вреди да се навива за Украина!Како и да е, јас веќе имам еден патник во полуфинале. Па за друго ќе видиме. Ме влече нешто за Украина да навијам, али... ќе видиме, win - win ситуација сум.
Има една со чили пиперче, си ја пробал?
Автоматски споено мислење:
Не е само Украина, Шева е закон човек! Само за него вреди да се навива за Украина!
Прегледај го приврзокот 300334Прегледај го приврзокот 300335Прегледај го приврзокот 300336Прегледај го приврзокот 300337
lepce so puter od luk, prsuta u relna peceno, pa avokado i spansko vega mancha ovco sirenje so tartuf...
ova obicno ko pravam so cheddar i mi e taman ama sega ispadna premnogu soleno pa so malku kecap balansirav...