Што читате во моментов? (со краток коментар)

• Креатор на темата Креатор на темата Desert
  • Време на започнување Време на започнување
Angus,tangi i baknuvanje so fakanje

"Бумбаров мед" од Торгни Линдгрен.

Koga Veronika odluci da si go zemi zivotot - Paolo Coelho , mnogu ubava kniga vistineta i zalna , za razno mentalni bolni luge i nivnite misli i 'koga likovite reshavaat da pocnaat da ziveat , da biraat zivot pred smrt ...

ragazza напиша:
Koga Veronika odluci da si go zemi zivotot - Paolo Coelho , mnogu ubava kniga vistineta i zalna , za razno mentalni bolni luge i nivnite misli i 'koga likovite reshavaat da pocnaat da ziveat , da biraat zivot pred smrt ...
Кај ја најде книгава со ваков наслов жити се? Сум ја видела у повеќе изданија и насловот бил или Вероника реши да умре или Вероника одлучи да умре... Ама никогаш, НИКОГАШ не сум ја видела во превод- Вероника одлучи да си го земи животот :pos:
Иначе книгата не е нешто посебно добра, просечна е(впрочем како и сите останати од Коељо), има приказна, ко филмче е, ама ништо повеќе од тоа... :toe:

Od Siki

Pred nekoj den ja procitav knigata "Tunel" od Petre M.Andreevski. Interesna kniga, malku davi so opisuvanje ali OK e!

PSYtisfaction напиша:
Кај ја најде книгава со ваков наслов жити се? Сум ја видела у повеќе изданија и насловот бил или Вероника реши да умре или Вероника одлучи да умре... Ама никогаш, НИКОГАШ не сум ја видела во превод- Вероника одлучи да си го земи животот :pos:
Иначе книгата не е нешто посебно добра, просечна е(впрочем како и сите останати од Коељо), има приказна, ко филмче е, ама ништо повеќе од тоа... :toe:
Prevedeno od svedskiot naslov bukvalno e , poso jas ne citam knigi na makedonski :)

мемоарите на една гејша, фина книга е

Siki напиша:
Pred nekoj den ja procitav knigata "Tunel" od Petre M.Andreevski. Interesna kniga, malku davi so opisuvanje ali OK e!

"Тунел" ја имам прочитано. Интересна, али малце досадна и некако без крај... Иначе сега не читам ништо-чекам да дојде септември.:icon_lol:

„Ѕидови од пајажина“ многу добра книга, малку е постара ама мора да ја прочитате.

„Принцезата Султана„ од Џин Сасон. Денес ја земав по препорака, не знам што книга е , но како што вика Авторот„...вистинита приказна која и припаѓа на принцеза од Саудиска Арабија,шокантни човечки трагедии од исламскиот свет....„

"The Experiment" od Stephen Kyle. Fenomenalen Triler!
- It's Terrifying secrets are locked in her mind.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom