Што читате во моментов? (со краток коментар)

• Креатор на темата Креатор на темата Desert
  • Време на започнување Време на започнување
Крвна врска-Сидни Шелдон

Пустина од Ѓорѓи Абаџиев.

Смртта на Иван Илич од Толстој и никако не можам да ја дочитам зошто стално заспивам кога ќе прочитам едно 5 страни:)

D~a~R~k A~n~G~e~L напиша:
Смртта на Иван Илич од Толстој и никако не можам да ја дочитам зошто стално заспивам кога ќе прочитам едно 5 страни:)

Јас така реагирав на секоја книга шо ми беше глупа. Секако и ко ќе требаше да седнам да учам.

Le maître du Zodiaque - Franck Olivier & Marina Detcheva

momentalno j citam sto potezi so cetka pred spienje po petti pat i nikako da mi zdosadi.a polse moram da ja citam zlostor i kazna za lektira mi e

Iako sum totalen antiraper , sepak sekoja umetnost ima svoja ubavina i treba da se ceni. Ja citam malata kniga "Aspekti na Makedonskata
hip-hop kultura". Dobra e! Raperi navalete :)

Мелиса П.

Ја читам „Сто потези со четка пред спиење” од Мелиса П.Морам да признаам пред да почнам да читам очекував дека би ја осудувала, а сега само ја сожалувам, сепак таа бара само љубов кога живее во светот на сексот.:raz:

''Dnevnikot na motociklistot''-vistinska prikazna za patuvanjata na Che Gevarra i drugar mu niz Latinska Amerika.Spored knigava e snimen i film mislam deka lani bese premierata

Ja ima li nekoj procitano "The rule of four"? Ne znam dali ja ima na makednoski. Inaku sega ja citam "Digital fortress" od Dan Brown...

...

Emma напиша:
Ja ima li nekoj procitano "The rule of four"? Ne znam dali ja ima na makednoski. Inaku sega ja citam "Digital fortress" od Dan Brown...
Ако мислиш на таа од Агата Кристи, да.И таа се вика Правилото на четворката, и е преведена само на српско-хрватски.

Amanda напиша:
momentalno j citam sto potezi so cetka pred spienje po petti pat i nikako da mi zdosadi.a polse moram da ja citam zlostor i kazna za lektira mi e
sto potezi so cetka pred spienje mi e edna od najlosite procitani knigi,koga pocnav da ja citam mislev deka ke bide dosta interesna,ali koa ja docitav bev kompletno razocarana,tipkata celo vreme pisuva za seks i toa bez nikakva smisla:toe:
inace jas momentalno kuliram na odmor i citam kuliracki knigi odnosno romanite na Daniela Still,use od mala sekoe leto citam nejzini knigi i gi iam skoro site procitano,momentalno zavrsiv so 'Zalezot vo San Trope' i ja pocnav 'Patuvanje"

Пред неколку саати ја завршив АЛХЕМИЧАРОТ и чудам како не сум ја прочитала порано. Книгата е една од најубавите дела кои постојат.

Вештица од Венко Андоновски. Интересна... до 100 страна сум во моментов и, типично за Венко, тера две паралелни приказни засега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom