Што читате во моментов? (со краток коментар)

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Крвна врска-Сидни Шелдон

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Пустина од Ѓорѓи Абаџиев.

Ann.

Queen of Nature
Член од
27 април 2006
Мислења
504
Поени од реакции
50
Смртта на Иван Илич од Толстој и никако не можам да ја дочитам зошто стално заспивам кога ќе прочитам едно 5 страни:)

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
D~a~R~k A~n~G~e~L напиша:
Смртта на Иван Илич од Толстој и никако не можам да ја дочитам зошто стално заспивам кога ќе прочитам едно 5 страни:)
Јас така реагирав на секоја книга шо ми беше глупа. Секако и ко ќе требаше да седнам да учам.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Le maître du Zodiaque - Franck Olivier & Marina Detcheva

Член од
3 јуни 2006
Мислења
228
Поени од реакции
0
momentalno j citam sto potezi so cetka pred spienje po petti pat i nikako da mi zdosadi.a polse moram da ja citam zlostor i kazna za lektira mi e

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Iako sum totalen antiraper , sepak sekoja umetnost ima svoja ubavina i treba da se ceni. Ja citam malata kniga "Aspekti na Makedonskata
hip-hop kultura". Dobra e! Raperi navalete :)

С

Сатори

Гостин
Мелиса П.

Ја читам „Сто потези со четка пред спиење” од Мелиса П.Морам да признаам пред да почнам да читам очекував дека би ја осудувала, а сега само ја сожалувам, сепак таа бара само љубов кога живее во светот на сексот.:raz:

India

'vamos a la playa'
Член од
17 јули 2006
Мислења
54
Поени од реакции
4
''Dnevnikot na motociklistot''-vistinska prikazna za patuvanjata na Che Gevarra i drugar mu niz Latinska Amerika.Spored knigava e snimen i film mislam deka lani bese premierata

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Ja ima li nekoj procitano "The rule of four"? Ne znam dali ja ima na makednoski. Inaku sega ja citam "Digital fortress" od Dan Brown...

С

Сатори

Гостин
...

Emma напиша:
Ja ima li nekoj procitano "The rule of four"? Ne znam dali ja ima na makednoski. Inaku sega ja citam "Digital fortress" od Dan Brown...
Ако мислиш на таа од Агата Кристи, да.И таа се вика Правилото на четворката, и е преведена само на српско-хрватски.

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
Amanda напиша:
momentalno j citam sto potezi so cetka pred spienje po petti pat i nikako da mi zdosadi.a polse moram da ja citam zlostor i kazna za lektira mi e
sto potezi so cetka pred spienje mi e edna od najlosite procitani knigi,koga pocnav da ja citam mislev deka ke bide dosta interesna,ali koa ja docitav bev kompletno razocarana,tipkata celo vreme pisuva za seks i toa bez nikakva smisla:toe:
inace jas momentalno kuliram na odmor i citam kuliracki knigi odnosno romanite na Daniela Still,use od mala sekoe leto citam nejzini knigi i gi iam skoro site procitano,momentalno zavrsiv so 'Zalezot vo San Trope' i ja pocnav 'Patuvanje"

Sweet Barbie

I love U All....
Член од
29 мај 2006
Мислења
157
Поени од реакции
11
Пред неколку саати ја завршив АЛХЕМИЧАРОТ и чудам како не сум ја прочитала порано. Книгата е една од најубавите дела кои постојат.

Член од
22 јануари 2005
Мислења
980
Поени од реакции
4
Вештица од Венко Андоновски. Интересна... до 100 страна сум во моментов и, типично за Венко, тера две паралелни приказни засега.

Kajgana Shop

На врв Bottom