Што правите во моментов?

Член од
16 јануари 2021
Мислења
404
Поени од реакции
1.128
Локација
Кај мајка ти во кревет
Бидејќи не пронајдов ваква тема мислам дека е за овде. Кажете што си правите во моментов пошто и ја ништо не праам само лежам и досадно ми е па затоа ја отворив оваа тема, во случај некој/некоја да не се пронајде исто како мене па да се здружиме хехенца. Поздрав

Не ги разбирам дечкиве шо нонстоп ми реагираат некако на моите теми со тажно.. Со хаха... Не знам шо.. Мислам шо ви е бе дечки. Криво ви е шо ја отварам теми а вие не? Пред три дена сум дошол тука шо се вика па неам ни една опомена. Опрајте се.

Не ги разбирам дечкиве шо нонстоп ми реагираат некако на моите теми со тажно.. Со хаха... Не знам шо.. Мислам шо ви е бе дечки. Криво ви е шо ја отварам теми а вие не? Пред три дена сум дошол тука шо се вика па неам ни една опомена. Опрајте се.

брат, остај ги, ти љубоморат шо вртиш доста пичиња. Секаде каде шо има некој успешен ќе има десет души што ќе го мрзат. Што би рекла биџонс, позади добрио коњ прашина се крева.

Со оглед на тоа дека има тема кај што бројат до 100.000 јас мислам се може да вирее на овај форум
Може, зошто да не, само тешко во општи муабети...
Се молит надлежниот орган да префрли во ЧДС...
:)

se somleme skroS

57A1AD47-F782-4E3B-864B-372B7FE414B8.jpeg

ko prezivi pricace :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom