Sungerot Bob
Живеј го животот
Маслото за подмачкување ниту еднаш го немам употребено. Нема потреба од подмачкување, машинката сама си тера работаА со подмачкувањево каква е, пошо оваа што ја имам ако не ја подмачкам в коса не влегува.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Маслото за подмачкување ниту еднаш го немам употребено. Нема потреба од подмачкување, машинката сама си тера работаА со подмачкувањево каква е, пошо оваа што ја имам ако не ја подмачкам в коса не влегува.![]()
По некоја логика оние машинки со метално сечиво треба да бидат појаки од керамичките кога се шиша погуста коса. Но и јас имам приметено на мојата машинка кога шишам погуста коса дека кочи. Е сега знам моето куче кога примаше инфузија кога беше болно, прво му ја истрижија раката со машинка и тоа без никакво кочење. Мислам дека машинката беше од некој ваков тип1/тип2 (поголема моќност и помасивно метално сечиво) но можеш да се распрашаш и по ветеринарите какви машинки користатПред некој ден ја купив оваа машинка
http://www.neptun.mk/mobile/index.php?route=product/product&path=31_138_113&product_id=211267
Со цел да го шишам кучето. Има отприлика 5цм влакно ама меко и кога пробав да го шишам кочеше. Дајте совет за некоја подобра од Нептун па да ја сменам за таа? Фала на сите.
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
Претпоставувам треба некоја по квалитетна? Можеби по скапа?По некоја логика оние машинки со метално сечиво треба да бидат појаки од керамичките кога се шиша погуста коса. Но и јас имам приметено на мојата машинка кога шишам погуста коса дека кочи. Е сега знам моето куче кога примаше инфузија кога беше болно, прво му ја истрижија раката со машинка и тоа без никакво кочење. Мислам дека машинката беше од некој ваков тип1/тип2 (поголема моќност и помасивно метално сечиво) но можеш да се распрашаш и по ветеринарите какви машинки користат![]()
Поскапа незначи дека мора да биде и поквалитетна и посилна од поевтината. Најдобро отиди во Нептун, кажи им што точно ти треба и они ќе ти препорачаат нешто како што ти бараш. Или како што и погоре ти реков, можеш да прашаш некој ветеринар што машинки користат за шишање на кучињата.Претпоставувам треба некоја пп квалитетна? Можеби по скапа?
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
Би требало да океј, јас ја иам оваа 3 години и профи тера - се шишам и бричам.Темава е стара милион години, ама ми треба машинка за шишање, да го средам син ми (ако дозволи малиот плачко).
Ја бива ли оваа?
![]()
Машинка за шишање ROWENTA TN1600F0
Машинка за шишање ROWENTA TN1600F0 Машинка за шишање Нерѓосувачки челик 4 фиксни чешли Регулација на чешел (3mm-6mm-9mm-12mm)www.neptun.mk
Masinkata e odlicna jas ja imam taa masinka bas toj model na Rowenta ja koristam i sum prezadovolen bukvalno masinkata e necijna ekstra tivka.Темава е стара милион години, ама ми треба машинка за шишање, да го средам син ми (ако дозволи малиот плачко).
Ја бива ли оваа?
![]()
Машинка за шишање ROWENTA TN1600F0
Машинка за шишање ROWENTA TN1600F0 Машинка за шишање Нерѓосувачки челик 4 фиксни чешли Регулација на чешел (3mm-6mm-9mm-12mm)www.neptun.mk
Дали со ова машинкиве тримери може да се шишаш коса или се само за потскратување кај ушите косата ?
Тримериве гледам имаат доста додатоци за нос, за брада па и кај некој за тело а тоа е доста корисна работа.
Многу густа коса имам на јајца ќе заглави машинката ќе цркнеможеш и јајцата да ги светнеш