Шишање со машинка дома

• Креатор на темата Креатор на темата angelangel9410
  • Време на започнување Време на започнување
Сам ше шишам последниве 3-4 пати, пред огледало и двојче со машинката.:icon_mrgr:
Од Нептун ја зедов 750 денари, одлична е. (y)

Затоа ништо не знаете што се дешава по комшии и светот,не одите на бербер,
кај берберот ќе ги чуеш најновите вести,која со кого се опнала,на кого му ги украле голубите,кај кого ноќно време сопрала „марица“,која на туѓи врвки пружа алишта и сл.

Јас па си мислев дека само јас сум бил ''сам свој бербер'' многу ги имало :D

а дали може ептен да се утнеш ако се шишаш прв пат, пример ја ставам на 30 мм висина и цел се поминам со таа висина дали е можно некои делови да ми бидат мн кратки а некои долги ?

Ме напаливте со постовиве. Утре купувам и јас машинка и сам ќе се шишам.

а дали може ептен да се утнеш ако се шишаш прв пат, пример ја ставам на 30 мм висина и цел се поминам со таа висина дали е можно некои делови да ми бидат мн кратки а некои долги ?
Дрмни 3-4 ракии за да не ти се тресе раката кога ќе се стрижиш! А ако не ти се бендисва фризурата откако ќе се острижиш...опни уште 3-4 и ќе го видиш Бред Пит у огледало:pos:

Една вечер се заебав сам со машинката и до 5 сабајле останав. Другиот ден капата на мене и право на фризер 2ка се потстрижав.

Тато има купено машинка одамна и самиот се шиша, јас си давам 100че и секој месец ме средуваат на бербер. Инаку како помал незнам што ми текна првен се ишишав самиот со машинката па после и брич лупнав како зуска бев во 2/3/4то одделение, знам дури во чаршија кога шетав со моиве често некој ќе помине до мене и ме погалуваше по келавата глава :pos:

Иначе откако се мавнав келав од тогаш ептен ми зајакна косава, сеа берберов се жали ептен густа ми била..

Знам дека не е за зафрканција темава, ама се утепав од смеење читајќи. :D
A шишање со машинка во пијана состојба? :icon_lol:

On topic, проверено и не баш добро завршена работа.Го немам фатот јбг :D

ja zemav od neptun ovaa ja zemav
index.php
http://www.neptun.mk/index.php?route=product/product&path=31_138_113&product_id=196792
dobra e taa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom