Фото натпревар #241 - Тема: Знамиња

• Креатор на темата Креатор на темата bijons
  • Време на започнување Време на започнување
... питанце до тебе? ќе признаеш дека фоткава не е твоја или ќе докажеш дека е твоја, пред да направам „гласање“ тема??

и уште попрецизно дали ти си фотографот Cesare Antonio Palma , кој е автор на оваа фотографија со мароканско знаме!:D

Последно уредено:
Баниран е овој акаунт, а и сликата не е негова, имаш линк од кај е у мислењето што сум го цитирал.
... не приметив, сега ги проверував фотките, а твојот коментар го пролетнав мислам дека така „клоцаш“! :)
ти што мислиш да ја вклучам салатата на коцка во гласањето или не? не се изјасни таа за нејзината фотка! :(

... не приметив, сега ги проверував фотките, а твојот коментар го пролетнав мислам дека така „клоцаш“! :)
ти што мислиш да ја вклучам салатата на коцка во гласањето или не? не се изјасни таа за нејзината фотка! :(
Сликата на коцка не само што треба да ја вклучиш туку сум сигурна дека ќе се натпреварува за победа. Не бидете конзерви.

@bijons де изјаснувам дека треба да ја ставиш и мојата фотка. Црните точки на боите од знамето се сите имигранти од африка :P

за 20 мин ќе сумдома и ако нема трма за гласање јас ќе ја отворам :)

Сликата на коцка не само што треба да ја вклучиш туку сум сигурна дека ќе се натпреварува за победа. Не бидете конзерви.
...не сакам да бидеш пристрасна пошто е модератор како што не сум и јас, а и инсинуираш однапред победата што не е фер спрема другите, темата е „Знамиња“ а не апстрактно нешто што можеби асоцира на знаме, али како сакате, во иднина не ќе може да се исклучи било која фотографија според темата секогаш ќе се најде оправдување дека е во рамките на темата!

@bijons де изјаснувам дека треба да ја ставиш и мојата фотка. Црните точки на боите од знамето се сите имигранти од африка :P

нема да отвориш, пошто сум во тек на изработка, а ќе ја ставам и твојата слика!

,,, ke glasam za salatata,,,kazhuvam ushte od sega,,,super fotka e,,, :lut: :свиркам::icon_mrgr:,,,mnooogu me potseka na mojon ,,,kromidot de,,,:)

...не сакам да бидеш пристрасна пошто е модератор како што не сум и јас, а и инсинуираш однапред победата што не е фер спрема другите, темата е „Знамиња“ а не апстрактно нешто што можеби асоцира на знаме, али како сакате, во иднина не ќе може да се исклучи било која фотографија според темата секогаш ќе се најде оправдување дека е во рамките на темата!
Ако се на креативен начин на тема, зошто да не улествуваат?
и ја сум буквалист многу често, аманема место за тоа во уметноста, макар и аматерска фотпграфија :*

Бирајте од која држава сакате .

reis-e1618318290382.jpg
ова? негова ли е?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom