Фк. Борец - Велес

Зошто се откажал Брацо?
Се решил самово Лисиче да вложува или?

па демек требаше од Еуромилк да се одкаже уште зимото ама не се одкажа а и си влегоа сега во прва и најнормално е тоа..

се спомнува имаше и по сајтови дека и Трифун дал пари (тие за котизација)..

за играчи тренинзи и слично Ултрас Велес треба да пишува он е играч :)

308206_188213631248648_7921867_n.jpg

Има нови 3 игачи од страна што се .. Моментално се бара престој за нив... !!

БОРЕЦ 2-0 зајас

стрелци Чоков од пенал и Левков..
можеше комотно уште 3-4 да им дадат

Фудбалски празник во Велес
„Сега имаме стабилен спонзор :), добра екипа, добар и искусен тренер во името на Жанко Савов и треба сите на чело со Локалната самоуправа и градоначалникот да помогнеме ФК Борец да се врати во прволигашккото друштво каде му е местото"

Фудбалски празник во Велес
„Сега имаме стабилен спонзор :), добра екипа, добар и искусен тренер во името на Жанко Савов и треба сите на чело со Локалната самоуправа и градоначалникот да помогнеме ФК Борец да се врати во прволигашккото друштво каде му е местото"

Ovaa godina spored mene tesko Borec da vleze, ke se tempira za stadionot koa ke se napraj pa togas naredna sezona mislam deka vas vi e redot, daj boze da gresam uste sezonava da vlezete u prva liga

Ovaa godina spored mene tesko Borec da vleze, ke se tempira za stadionot koa ke se napraj pa togas naredna sezona mislam deka vas vi e redot, daj boze da gresam uste sezonava da vlezete u prva liga

Тешко оваа сезона добро би било да се опстане според најавите, може и да се изненади нешто :)

кај вас што беше Дин сега е во Борец :ROFLMAO:

Тешко оваа сезона добро би било да се опстане според најавите, може и да се изненади нешто :)

кај вас што беше Дин сега е во Борец :ROFLMAO:

Aiii so zboris be Din e kaj vas? :D Kakva legenda covece toj ne ni bese prijaven u tim kaj nas tuku onaka za zabava ima pari dava po neso tatko mu :D Inace slusaj me tesko godinava da vi se napraj stadionot pa ke vlezete , pogolema promocija od toa za gradonacalnikot i za vemeroto nema :D

Aiii so zboris be Din e kaj vas? :D Kakva legenda covece toj ne ni bese prijaven u tim kaj nas tuku onaka za zabava ima pari dava po neso tatko mu :D Inace slusaj me tesko godinava da vi se napraj stadionot pa ke vlezete , pogolema promocija od toa za gradonacalnikot i za vemeroto nema :D

хаха проектов за стадионов каков беше уште ништо немаат почнато..се одложува тоа а играат на помошното што е далеку полошо а и нема место против Зајас една трибина е немаше место доста стоеа..

за овој Дин не играше првата, а од новиве играчи има добри.

Дин е легенда бе... Не може да збори чисто Македонски да го слушаш само ќе се смееш ..

Чоков е измислен за тој напаѓачот неќна шо играше прва постава. Касапот повеке од Орката. Капата ЦАР , а Киро немам зборови ...

Тие што не одеа на тренинзи редовно нема да играат утакмициве 1ва постава .. Инаце Дарко напаѓачот не е класичен шпиц како што играше. Али Жанко многу повеќе го познава и за тоа го стави на таа позиција на местото на Левков .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom