Трговците со деца од ЦСР!

ДАЛИ СМЕТАТЕ ДЕКА ВО ЦЕНТРИТЕ ЗА СОЦИЈАЛНА РАБОТА СЕ РАБОТИ ЗАКОНСКИ И СТРУЧНО?

• ДА

Гласови: 1 3,0%
  • НЕ

Гласови: 24 72,7%
  • НЕ ЗНАМ

Гласови: 8 24,2%

• Вкупно гласачи
    33
Член од
5 мај 2016
Мислења
182
Поени од реакции
148
Еве човекот пиша, кој има уште докази слободно нека ги дополни

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.478
Епа тој е главна карика затоа го спомнав.
Газаљ? Тој ти е радикален ептен, не би ме чудело и масакар и покољ да направи во име на Мухамед.. Страшно иритантна и бездушна особа, а толку малку има во тоа тиквата, за стручноста да не правам муабет, збунет и изгубен, се разбира само кога е на терен или на суд (широк сокак) е таман.

Член од
11 декември 2023
Мислења
48
Поени од реакции
136
ЗА 10 ДЕНА МИ СТИГНУВА РЕШЕНИЕТО ЗА ОТКАЗ И ПО ТОЈ ПЕРИОД ЌЕ ПОЧНАМ СО ИМЕ И ПРЕЗИМЕ ДА ГИ ОБЈАВУВАМ ЛУЃЕТО ВО ЦСР -СКОПЈЕ КОИ ЗЕМААТ ПАРИ ЗА ДОВЕРУВАЊЕ НА ДЕЦА НА ЕДЕН ИЛИ ДРУГ РОДИТЕЛ. ЌЕ ОБЈАВАМ И СЛИКИ ОД ДОКУМЕНТИ КОИ ЌЕ ГИ ПРИКАЧАМ НА ОБЈАВАТА СО НАМЕРА ОШТЕТЕНИТЕ РОДИТЕЛИ ДА СИ ЈА БАРААТ ПРАВДАТА НА СУД ! БЛАГОДАРАМ ЗА ПОДДРШКАТА .

Attachments

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Внимавај, добро провери дали смееш да споделиш таква информација по напуштање на работодавач, да не ти се заканат со тужби и сл.

Член од
5 мај 2016
Мислења
182
Поени од реакции
148
Ајде храбро, само да не биде „Се тресела гората се родило глувче“.

Член од
1 октомври 2022
Мислења
302
Поени од реакции
586
А најдобро да не објавуваш ништо оти нема да постигнеш ништо, државава ни тоне има далеку полоши работи што се случуваат ова дали некој работи стручно или нестручно е мачкина кашлица во споредба со другите криминали шо се прават во државава и на никој нема да го интересира.

Член од
11 декември 2023
Мислења
48
Поени од реакции
136
Ајде храбро, само да не биде „Се тресела гората се родило глувче“.
можам да гарантирам за мојата искреност, исходот за жал не зависи од мене
Автоматски споено мислење:

А најдобро да не објавуваш ништо оти нема да постигнеш ништо, државава ни тоне има далеку полоши работи што се случуваат ова дали некој работи стручно или нестручно е мачкина кашлица во споредба со другите криминали шо се прават во државава и на никој нема да го интересира.
и најголемите дилери на дрога децата ги оставаат на страна, не ги мешаат, овие со деца тргуваат

Член од
1 октомври 2022
Мислења
302
Поени од реакции
586
и најголемите дилери на дрога децата ги оставаат на страна, не ги мешаат, овие со деца тргуваат
Знаеш шо ми е поентата ти веќе си даде отказ така да изгуби.Требаше додека си таму без да си дадеш отказ да се бориш против тие таму и да ги добиеш вака сега со ова шо си даде отказ тие те победија и да успееш да издејствуваш да ги однесеш на суд преку родителите со кои деца се манипулирало ти пак изгуби и плата и работно место и стаж и се...

J

joli1

Гостин
golema pocit do tebe, teraj ja rabotata do kraj.

ne sum nekoj pravnik, no ne veruvam deka bilo kakov NDA slicen dokument smee da te spreci da objavuvas kriminali, pogotovo koga se raboti za kriminali povrzani so deca.

cuvaj mi se!

Член од
7 февруари 2021
Мислења
258
Поени од реакции
782
Не знам што те натерало на ваков чекор, очигледно голема неправда пред која не си можел/а да молчиш. Фала богу не сум заглавен по тие лавиринти (сеуште, се надевам никогаш :D ) ама има луѓе што сакале или не се и се оштетени. Правда за нив.

Kajgana Shop

На врв Bottom