З
Забавата е во Кругот
Гостин
извини ама од Црна Гора заминав во Грција и да те информирам дека во Суто Море единствено на плажата Слама беше поефтин чадорот и лежалка по 6 евра, секаде на друго место беше над таа цена, плус нема ништо во тие пари.
Второ во Грција е 6 евра, ама на песочна плажа и со пијачка во вредност од 6 евра, а не без оние патики за во вода да неможеш да влезеш, ноги ке искршиш.Бечиќи и Будва -секоја чест и да платиш да не ти е криво...
Сутоморе е за деца од 16 до 26 години.
Водата е солза чиста, ама е загадена.Недај Боже да осетиш.Тие што осетиле знаат.Познавам четворица што завршија со зарази.
Во врска со сладоледот и пиците на парче од 1 евро - жал ми е што децата се лажат и купуваат.Детенце повракаше како лудо на сред шеталиште од пицата, таткото сакаше да се тепа !!
Јас бев 15 дена и едвај издржав.Да бев без кола и да мораше секој ден да одам на плажите во Сутоморе, незнам како ке беше....
Јас искрено не го препорачувам.
Ние претежно идевме на плажата Чил Аут, таа е послем Слама и Куба Либре, со вештачки песок. Две лежалки со чадор беа 5 евра. За пиците и сладоледите јасно е. Цел ден се печат на сонце како нема да бидат расипани.
Зависи каде во Грција. Ако си бил во Паралија, Олимпик бич и надоле, цените се поевтини на лежалките со пијачка 6-8 евра. Ама водата послем 12 саат е ужас, матна неможеш носете да си ги видиш.
За разлика од Солун па накај Халкидики цената на лежалките ти е од 8 па до 12 евра. Е таму е веќе друга приказна, чисто и топло море.