Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Елена Ристевска во тоа време најпозната ми беше девојка , тоа е времето пред да пее на евровизија,ја ќарив со лесен муабет девојката се стопи,беше кратка ама слатка врска.Не имаше по портали, црна штампа, кај Зоки Леприконот во емисија.Уште ги чувам весниците од тоа време за кратко ќе постирам некоја статија.

Последно уредено:
Елена Ристевска во тоа време најпозната ми беше девојка , тоа е времето пред да пее на евровизија,ја ќарив со лесен муабет девојката се стопи,беше кратка ама слатка врска.Не имаше по портали, црна штампа, кај Зоки Леприконот во емисија.Уште ги чувам весниците од тоа време за кратко ќе постирам некоја статија.
И го брцна ли ?
Да не те мислиме.
Автоматски споено мислење:

Само во оваа фаза на старост би ја ебел. Дивјачки да ми завиди и покојни Аркан.
Screenshot_20240125_090029_Instagram.jpg

Последно уредено:
Пушти некој скриншот овде од ваши слики од порталите и црната штампа, може и со блурд фаца ако се срамиш.

Пушти некој скриншот овде од ваши слики од порталите и црната штампа, може и со блурд фаца ако се срамиш.
Размислив не е за во јавност, сепак е јавна личност и е позната по тужења со многу луѓе ,подобро да си седам мирен.

Размислив не е за во јавност, сепак е јавна личност и е позната по тужења со многу луѓе ,подобро да си седам мирен.
Потенцијалниот маж и го собрале во притвор, плачела дека никогаш нема да се омажи. Немаш желба да ја утешиш?

Потенцијалниот маж и го собрале во притвор, плачела дека никогаш нема да се омажи. Немаш желба да ја утешиш?
Ова девојката наоѓа утеха само со прегратка,нејзе ништо друго веќе неможе да ја утеши.

И ви вика да знаете какви се оргии сум правел со какви и колку не женишта на што вие ќе му вратите со-А не! Ќе си одам кај Трајко, до сега имал само 2 долги и посветени врски, знае да цени жена и да не ги гледа само како сексуални објекти и не го бутал секаде.

@Rigil овие што ги постираш сакаш да ги опалиш или да ти го расцветаат прдалникот?
Чисто информативно,no hard feelings :)

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Зашто сега вакви прашања ?!
Може и женскине планираат Хенри да го рендаат со стрепон. Да му покажат кој е доминантен а која е подредена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom