И го брцна ли ?Елена Ристевска во тоа време најпозната ми беше девојка , тоа е времето пред да пее на евровизија,ја ќарив со лесен муабет девојката се стопи,беше кратка ама слатка врска.Не имаше по портали, црна штампа, кај Зоки Леприконот во емисија.Уште ги чувам весниците од тоа време за кратко ќе постирам некоја статија.
Пушти некој скриншот овде од ваши слики од порталите и црната штампа, може и со блурд фаца ако се срамиш.Елена Ристевска во тоа време најпозната ми беше девојка , тоа е времето пред да пее на евровизија,ја ќарив со лесен муабет девојката се стопи,беше кратка ама слатка врска.Не имаше по портали, црна штампа, кај Зоки Леприконот во емисија.Уште ги чувам весниците од тоа време за кратко ќе постирам некоја статија.
Размислив не е за во јавност, сепак е јавна личност и е позната по тужења со многу луѓе ,подобро да си седам мирен.Пушти некој скриншот овде од ваши слики од порталите и црната штампа, може и со блурд фаца ако се срамиш.
Потенцијалниот маж и го собрале во притвор, плачела дека никогаш нема да се омажи. Немаш желба да ја утешиш?Размислив не е за во јавност, сепак е јавна личност и е позната по тужења со многу луѓе ,подобро да си седам мирен.
Ова девојката наоѓа утеха само со прегратка,нејзе ништо друго веќе неможе да ја утеши.Потенцијалниот маж и го собрале во притвор, плачела дека никогаш нема да се омажи. Немаш желба да ја утешиш?
Елена Ристевска во тоа време најпозната ми беше девојка , тоа е времето пред да пее на евровизија,ја ќарив со лесен муабет девојката се стопи,беше кратка ама слатка врска.Не имаше по портали, црна штампа, кај Зоки Леприконот во емисија.Уште ги чувам весниците од тоа време за кратко ќе постирам некоја статија.
Зашто сега вакви прашања ?!@Rigil овие што ги постираш сакаш да ги опалиш или да ти го расцветаат прдалникот?
Чисто информативно,no hard feelings
Sent from my SM-S918B using Tapatalk