Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

Член од
10 мај 2022
Мислења
747
Поени од реакции
2.336
Елена Ристевска во тоа време најпозната ми беше девојка , тоа е времето пред да пее на евровизија,ја ќарив со лесен муабет девојката се стопи,беше кратка ама слатка врска.Не имаше по портали, црна штампа, кај Зоки Леприконот во емисија.Уште ги чувам весниците од тоа време за кратко ќе постирам некоја статија.

Последно уредено:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.397
Поени од реакции
25.849
Елена Ристевска во тоа време најпозната ми беше девојка , тоа е времето пред да пее на евровизија,ја ќарив со лесен муабет девојката се стопи,беше кратка ама слатка врска.Не имаше по портали, црна штампа, кај Зоки Леприконот во емисија.Уште ги чувам весниците од тоа време за кратко ќе постирам некоја статија.
И го брцна ли ?
Да не те мислиме.
Автоматски споено мислење:

Само во оваа фаза на старост би ја ебел. Дивјачки да ми завиди и покојни Аркан.
Screenshot_20240125_090029_Instagram.jpg

Последно уредено:
Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
Пушти некој скриншот овде од ваши слики од порталите и црната штампа, може и со блурд фаца ако се срамиш.

Член од
10 мај 2022
Мислења
747
Поени од реакции
2.336
Пушти некој скриншот овде од ваши слики од порталите и црната штампа, може и со блурд фаца ако се срамиш.
Размислив не е за во јавност, сепак е јавна личност и е позната по тужења со многу луѓе ,подобро да си седам мирен.

Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
Размислив не е за во јавност, сепак е јавна личност и е позната по тужења со многу луѓе ,подобро да си седам мирен.
Потенцијалниот маж и го собрале во притвор, плачела дека никогаш нема да се омажи. Немаш желба да ја утешиш?

Член од
10 мај 2022
Мислења
747
Поени од реакции
2.336
Потенцијалниот маж и го собрале во притвор, плачела дека никогаш нема да се омажи. Немаш желба да ја утешиш?
Ова девојката наоѓа утеха само со прегратка,нејзе ништо друго веќе неможе да ја утеши.

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.313
Поени од реакции
5.339

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
5.980
Поени од реакции
24.359
И ви вика да знаете какви се оргии сум правел со какви и колку не женишта на што вие ќе му вратите со-А не! Ќе си одам кај Трајко, до сега имал само 2 долги и посветени врски, знае да цени жена и да не ги гледа само како сексуални објекти и не го бутал секаде.

Член од
20 мај 2023
Мислења
583
Поени од реакции
2.594
Ќе ѝ се качувате на Лиса Ан и на нејзините колешки ко циганчиња на цреша, ама на крај кога ќе ви текне дека it's time to settle down ќе ви се допадне и идејата да бидете домазет у провинција :icon_lol:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.397
Поени од реакции
25.849
@Rigil овие што ги постираш сакаш да ги опалиш или да ти го расцветаат прдалникот?
Чисто информативно,no hard feelings :)

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Зашто сега вакви прашања ?!
Може и женскине планираат Хенри да го рендаат со стрепон. Да му покажат кој е доминантен а која е подредена.

Kajgana Shop

На врв Bottom