Си купив книга

• Креатор на темата Креатор на темата Setsuko
  • Време на започнување Време на започнување
BE198D11-BDC9-40DD-A2DD-414EE3F94130.jpeg

Втората филипика на Cicero против Антониј...каква демонтажа на ликот и делото на Антониј е направена тука.

Мене некој вака, го ставам на црна листа, му ги сечам двете раце и ќе му ги заковам на Ростра.

Oh wait. :D

20250706_203127.jpg
Книга што ја барав под дрво и под камен. На крај успеа да ја најде издавачот, Икона. Малку соленко ја платив, 700 денари, ама мислам дека вредеше.

+

20250706_203409.jpg
20250706_203417.jpg

Добив киндл поклон, па последно си “купив” Meditations - Marcus Aurelius и, о, колку сакам да има “Цитирај” под секоја страница e-инков за да му влезам со отворен ѓон оти правецот кој на хартија секогаш кокетирал со мене да не ти бил тоа што ја сум мислел дека е.

IMG_3236.jpeg

Кој е издавач кај нас за книгата Anne of Green Gables, која е најпопуларна лектира за деца во светот, со многу адаптации и се учи во сите училишта, но за жал не и во нашата земја. Сакав да ја купам за подарок на едно дете, но не можев да најдам кој е издавач.

Кој е издавач кај нас за книгата Anne of Green Gables, која е најпопуларна лектира за деца во светот, со многу адаптации и се учи во сите училишта, но за жал не и во нашата земја. Сакав да ја купам за подарок на едно дете, но не можев да најдам кој е издавач.
Чудна Шума:
1752080118556.png
350 денари е. Ја немам читано, но ја изгледав серијата, на времето. Многу потсетува на Хајди, Пипи Долгиот Чорап, Бојан од нашите - тој тип на детска книжевност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom