Се каете ли што сте се иселиле од Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата Strenght
  • Време на започнување Време на започнување
Овие па децава коа ќе се распишуваат дека у странство нема забава, нема кај да излезеш да се дружиш а од забава виделе само три-литарка пластична пред клупи ми се лоши, ама ајде има време ќе пораснете ќе сфатите некои работи, освен ако не се задоите со ВЕМЕРЕОУ па да поченте за забите и станрдаите да зборите и да ја споредувате вашата месечна плата од 9 000 и пломба од 300 денари и платата од 5000е и пломба од 50 евра.

Најголеата придобивка е што гледано од здравствен аспект, срединава во која живееш со пари не се купува. Да тргнеме фактори како плата настрана :) Ако не се лажам нема загадување овде, си има стандарди за издувни гасови, фабрики ова она, барем јас немам чуено во тој предел да има такви испади.

Проблемот со народов тука што се пењави со битно се гради муабетот е што не сфаќа дека ова е невидлив непријател кој полека но сигурно му го зема здравјето. Бројот на нови случаи заболени од канцер се зголемува од година во година, најчести се секако тие на рак на плуќа и тоа пази ова, кај непушачи :blablab:Ама во ред, кога ќе дојде судниот час, ќе збори народов, Петре Господ го зеде, не дека проблемот им е пред очи и Петре развил рак на плевра од други причинители.
Na 24ti april narodot ke odluci dali ke disi ili izdisi :D

Овие па децава коа ќе се распишуваат дека у странство нема забава, нема кај да излезеш да се дружиш а од забава виделе само три-литарка пластична пред клупи ми се лоши, ама ајде има време ќе пораснете ќе сфатите некои работи, освен ако не се задоите со ВЕМЕРЕОУ па да поченте за забите и станрдаите да зборите и да ја споредувате вашата месечна плата од 9 000 и пломба од 300 денари и платата од 5000е и пломба од 50 евра.

Hehe, nemalo zabava vo stranstvo? More kakva zabava ima, moze da sonuvaat. :D

You be the judge :
Nd0OfC.jpg
Каде се наоѓа овој поглед ?

Знае некој како се живее во Тенеси? Стандард ово оно...

Брате, не ми се допаѓа погледот во мониторот. Користиш Интернет Експлорер? WTF? Не, сериозно, WTF???
Само Експлорер е халал, друго не смее у калифат да користат.

Брате, не ми се допаѓа погледот во мониторот. Користиш Интернет Експлорер? WTF? Не, сериозно, WTF???
Chrome e be brat look closely :) explorer mi e otvoren po greska najverovatno :D

Само Експлорер е халал, друго не смее у калифат да користат.
default setting ti e da jades gomna ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom