СКАНДАЛ: „Македонија е Грчка“ порачаа навивачите на ПАОК од Струмица!

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.481
Поени од реакции
9.221
па затоа и се засилиле гејците.Начекале село без кучиња
многу ми сте интересни вакви типови ко тебе, работава е демек еве дошле педериве од некаде и како што велиш нашле село без кучиња, јас сум размислувал многу пати во вакви ситуации, ај што овие нашле село без кучиња ама каде бевте вие форумските јунаци кој на секоја тема го дрват демек еве народов не го бидува, спиел, оставиле педериве да прават што сакаат, ама кај сте вие што трубите на секоја тема ? каде сте еднаш на дело да се покажите, се чудам само како ве издржува тастатурата.

Член од
12 август 2012
Мислења
14
Поени од реакции
17
многу ми сте интересни вакви типови ко тебе, работава е демек еве дошле педериве од некаде и како што велиш нашле село без кучиња, јас сум размислувал многу пати во вакви ситуации, ај што овие нашле село без кучиња ама каде бевте вие форумските јунаци кој на секоја тема го дрват демек еве народов не го бидува, спиел, оставиле педериве да прават што сакаат, ама кај сте вие што трубите на секоја тема ? каде сте еднаш на дело да се покажите, се чудам само како ве издржува тастатурата.
aj be davat so sekojdnevno perenje na mozok na baza na Patriotizam koj samite ne go sproveduvaat.
toa ti e isto kako so konjanikot (mesto oficijalno da go imenuvaat Aleksandar Makedonski ) go vikaat konjanik i posle imale madina. Ako ste tolku jaki dajt mu ime me sto se krijate.
Ili vi e Strav od Grcite pa posle sme bile jaki trubi na sitel televizija :facepalm:

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
што сакаш да кажеш?! кој тоа ВИЕ? и ти се вбројуваш во овие или ти си јунак на дело?!

Член од
17 август 2011
Мислења
10.315
Поени од реакции
18.396
Тоа е коа земјава со години со сила ги уништува навивачките групи,оние кој у нормални земји се грижат вакви појави да си се вратат модри во својата земја.Да не сакате полицијата да ги истепа случајно...

Член од
12 август 2012
Мислења
14
Поени од реакции
17
Тоа е коа земјава со години со сила ги уништува навивачките групи,оние кој у нормални земји се грижат вакви појави да си се вратат модри во својата земја.Да не сакате полицијата да ги истепа случајно...
еве бе ќе излезе Голиов прометеј да не избави од грците
:гомце:

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.481
Поени од реакции
9.221
што сакаш да кажеш?! кој тоа ВИЕ? и ти се вбројуваш во овие или ти си јунак на дело?!
тоа вие сте што на секоја тема тема само го понижувате сопствениот народ а не сте мрднати подалеку од тастатура, што се однесува за мене, да, јас сум од тие јунаците на дело.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.315
Поени од реакции
18.396
како бе не го знаеш нон стоп е на тв :drk::pos:најмногу се прослави со реченицата дека Исус бил македонец а со тоа и бог бил Македонец (y)
па што ми цитираш пост со слика од специјалецов,во кој контекс?
Ало не сум у право образложи..

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.481
Поени од реакции
9.221
еве бе ќе излезе Голиов прометеј да не избави од грците
:гомце:

овој голиов е само лек за сите губрина, треба како него да се спуштиш на ниво на губрината и со нивни куршуми да ги тепаш а не со глумење паметен по форуми.

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
тоа вие сте што на секоја тема тема само го понижувате сопствениот народ а не сте мрднати подалеку од тастатура, што се однесува за мене, да, јас сум од тие јунаците на дело.[/quote]
?!
колку гејци утепа-потепа до сега јуначе?!

Член од
12 август 2012
Мислења
14
Поени од реакции
17
не, туку ТИ
телохранителот на Хитлер:pos:
да веруваш во онаа ветрушка од политичар мада ја нема таја тежина на збор: Треба или да си со низок коефинициент на интелегенција или медицински тежок случај да не ти набројувам како се викаат во медицина ги знаеш и сам.
Кој капацитет, кој интелект, и на крај краева со кој кредибилитет истапува пред народот.
Со манипулациите (преставуваќи се жртва за македонскиот народ ) тоа ти е ситен профетер порано како пијавица му се лепеше на Георгиевски сега тој примат го има Груевски утре ќе се појави друг, пријателов пак ќе се насочи кон него.
Камелеони кои давата постојано на медиумите.И една молба до тебе да ја одмореш малку тастатурата а и форумов со теми за Гејците.
ќе го направиш Форумов ШИТЕЛ :гомце::гомце::гомце:, тогаш подобро стави си го на аватар Латас :icon_lol:
--- надополнето: 12 август 2012 во 11:30 ---
Сарказам !!! (како една будала преставувајќи се како заштиттник на народ користи бенифити)
Сарказам !!! (како една будала преставувајќи се како заштиттник на народ користи бенифити)
--- надополнето: 12 август 2012 во 11:34 ---
колку гејци утепа-потепа до сега јуначе?!
коњаницава на Тодор Петров го разбила центарот на Грчката фаланга победата е во наши раце :drk: :LOL:, груевски храбро пратен од својот парменион Никола Тодоров му влегоа во шема на Грчкиот преседател. Антонио милошоски пак Кратер храбро ја држи фалангата :pos:

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
да веруваш во онаа ветрушка од политичар мада ја нема таја тежина на збор: Треба или да си со низок коефинициент на интелегенција или медицински тежок случај да не ти набројувам како се викаат во медицина ги знаеш и сам.
Кој капацитет, кој интелект, и на крај краева со кој кредибилитет истапува пред народот.
Со манипулациите (преставуваќи се жртва за македонскиот народ ) тоа ти е ситен профетер порано како пијавица му се лепеше на Георгиевски сега тој примат го има Груевски утре ќе се појави друг, пријателов пак ќе се насочи кон него.
Камелеони кои давата постојано на медиумите.И една молба до тебе да ја одмореш малку тастатурата а и форумов со теми за Гејците.
ќе го направиш Форумов ШИТЕЛ :гомце::гомце::гомце:, тогаш подобро стави си го на аватар Латас :icon_lol:

--- надополнето: 12 август 2012 во 11:34 ---

коњаницава на Тодор Петров го разбила центарот на Грчката фаланга победата е во наши раце :drk: :LOL:, груевски храбро пратен од својот парменион Никола Тодоров му влегоа во шема на Грчкиот преседател. Антонио милошоски пак Кратер храбро ја држи фалангата :pos:
погрижи се за себе:pos: најпаметно ќе ти е , а и најполезно за твоето кревко здравје- не туку попувај по форумов со мислења ЕДВАЈ 5- и тукушто зачленет

Kajgana Shop

На врв Bottom