Ракомет на ОИ Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување
brat muabetov e pred pocetok na utakmica kako se gledale rabotite.Znaci i nadal izgubi od kyrgios pred nekoja godina na wimboldon i bese iznenaduvanje taka? a utakmicata da ja gledas ne bese ni tesna nisto, krgios ja izbrisa trevata so nadal.Pa iznenaduvanej pak se smetase....Iznenaduvanej e koga nekoj poslab pobedi i toa e toa.A katar se smeta za poslab... dzabe ja zatupivme temata....
Во ред е ајде, го искоментирав чисто како го обележија нашиве медиумчиња триумфот на Катар, им ја успорија победата ко да не гледале што се случуваше на теренот.
Него еве ги МТВ со уште едно срање, не го даваат Бразил со Полска еј, како казнети да сме, воопшто ракомет не даваат кретениве..

Во ред е ајде, го искоментирав чисто како го обележија нашиве медиумчиња триумфот на Катар, им ја успорија победата ко да не гледале што се случуваше на теренот.
Него еве ги МТВ со уште едно срање, не го даваат Бразил со Полска еј, како казнети да сме, воопшто ракомет не даваат кретениве..
И то пази, тоа што го даваат фудбал на мтв е СНИМКА.

Снимка е. Види на резултати дека е веќе завршена, тие се уште даваат прво полувреме.

neka se otepaat za toa mtv. Kako svetsko prvenstvo da prenesuvaat samo futbali i kosharki davaat.A bash na olimpijada treba ic da ne davaat takvi sportovi tuku treba od poretkite..

Комедии се бековите на Полска (на чело со Јурецки) против индијанската одбрана на бразилците. Не знаат каде тераат ..

Пољациве до сабајле да играат нема да можат да им припарат на Бразилциве...

Паднати се доста Пољациве, не се како порано. Веќе и стари се повеќето играчи, башка и денес одбранава им е промаја, 33 гола еве на 2 минути до крај да примиш од овие мунгосиве е мизерија.

Каква катастрофа ги задеси Романкиве, 13 гола само да дадеш на цел натпревар е аматерски...

Многу им се и тие 13, небањатава Неагу се по 20 разлика да изгуби дај боже!

Што се дешава со Црногорките??? Ангола им одржа лекција :D

Одлично прво полувреме од Катар и Франција, ја стегнаа одбраната Французите, ги запреа Марковиќ и Капоте и си направија предност на полувреме.
Овој Гребиљ им е играчиште , од каде ли не погодува детево..:bravobe:
Шариќ и Омејер зверови, немаат крај тие голманишита.. посебно Тити.. :D

Него овој новиот во репката на Катар.. Багариќ, интересен играч е, има топ во раката..

i ne ja iznenadi sea katar hrvatska? oks znaeme deka francija se najdobri ama za tolku razlika???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom